Haberler

Muharrem İnce: AKP Yardım ve Yataklıktan Yargılanmalı

Güncelleme:

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cemaat'e yönelik operasyonu eleştirerek "Cemaat terör örgütüyse, sizde bu örgüte yardım ve yataklıktan yargılanmalısınız." dedi.

Dün sabah saatlerinde Cemaat'e yönelik başlatılan operasyonun yankıları devam ediyor. Konuyla ilgili CHP kanadında Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra bir açıklama da Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den geldi.

"SİZİN DE HAPSE ATILMANIZ LAZIM"

Adana'da yayın yapan yerel bir televizyon kanalına konuk olan İnce, Cemaat'e yönelik operasyonla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Yargı paketinin cemaatin mal varlığına el konulmak için çıkarıldığını belirten İnce "Bülent Arınç'ın Mehmet Ali Şahin'in Cemaat'i öven bir sürü açıklaması var. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçmiş dönemde 'Ne istediniz de vermedik?' şeklinde bir açıklama yaptı. Bugün Cemaat'e terör örgütü diyorsunuz. O zaman sizde geçmiş dönemde bu terör örgütüne yardım ve yataklık yaptınız. O zaman yardım ve yataklıktan sizin de yargılanmanız lazım, sizin de hapse atılmanız lazım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Yalova Cemaat Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

26 Ocak hangi burç? 26 Ocak'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Ocak tarihi hangi burç olur? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (12)

sunday:

hic sasirmayin cok yakinda bu chp zihniyeti ermenilerle beraraber bu hukumeti yikmak icin anlasabilir, ALLAH bildiyi gibi yapsin bu chp pisliklerini

18
15
yanıtYanıtla
eski chp;camii duvarina cok issediii..?:

CHP;LILERDE HIC YÜZ KALMAMIS, , SIZ EY CHP, LILER HAALA KONUSUYORSUNUZ, , SIZIN INSAN ICINE CIKACAK YÜZÜNÜZ YOK, NE UTANMAZ VARLIKSINIZ SIZLER. , . ,

5
16
yanıtYanıtla
HARBİ:

BUNU YÜZDE 52 Sİ MAL OLAN BİR MİLLET ANLAYAMAZ, BOŞUNA YORULMA

13
5
yanıtYanıtla
ivanmobilWeb@haberler.com:

CHP NIN GERCEK YUZUNU ORTAYA KOYAN SOYLEMLER BUNLAR . ASIL YARGILANMASI GEREKEN 10 YILLARCA TURKIYENIN ILERLEMESINE ENGEL OLAN SIZ CHP MANTIGIDIR . BEN SAHSEN SIZ INCE VE SIZIN GIBILER GERCEK BIR IHANET AKTORLERISINIZ , KI ARTIK BU GERCEGI SOYLEMLERINIZ APACIK ISPATLIYOR . SIZ VE SIZIN GIBILER YARGILANACAK SIZIN DERDINIZ BELLI .

8
7
yanıtYanıtla
cem tuna:

Doğru söylemiş. . .

10
3
yanıtYanıtla
ahmet:

yerel seçimde ne yaptıklarından haberi mi yok aptal numarasımı yapıyor bu vekil efendi?

3
10
yanıtYanıtla
0671:

mart seçimlerinde ittifak yaptığınızı unutmayın azda olsa hükümet kadar sizinde kankiliğiniz vardır. bayrağı chp aldı şimdi millet vekilleriniz diyor ben değil .

6
7
yanıtYanıtla
ofliMobil-ANDROID:

bu CHP adam akilli birini bulamiycak yok yok gerçekten ümidim kalmadi ya.cemaate soruşturma başlatan basavci ilhan cihaner görevden alindi vekil oldu simdi onun partisiyle cemaatvyan yana bine rezulliktir ya bu CHP te hicmi bir tane akilli ilan adam yok bukadarmi beyizsizler ya

8
5
yanıtYanıtla
RECEPPP:

TMM DA HANGİ SAVCI BAŞLATACAK SORUŞTURMAYI????????

10
0
yanıtYanıtla
tekeri beraber döndürdüler:

marem hakime 1150 lira zam verdiler. . babasının hayrına sanma

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title