Haberler

Müge Anlı'nın Programında Canlı Yayında Cinnet Geçirdi!

Güncelleme:

21 Aralık'tan beri kayıp olan Ali Rıza Arduç'un ablası Fatma Arduç Müge Anlı'nın programında canlı yayında cinnet geçirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve 21 Aralık'tan beri kayıp olan Ali Rıza Arduç'un ablası Fatma Arduç Müge Anlı'nın programında canlı yayında cinnet geçirdi.

YÖNETMEN ARA VERMEK ZORUNDA KALDI

Kendini yere atan acılı kadın, yetkililere seslenerek 'Kardeşimi bulun!' sözleriyle gözyaşı döktü.
Acılı kadın çığlıklarını arttırınca yayın ekibi acil reklam arasında girdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Müge Anlı Medya Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (8)

ESKİ AKP Lİebrunet55@hotmail.com:

SİZ İNTERNET FALAN FİLAN SANSÜRÜNLE URAŞANA KADAR BUNLARI KAPATIN TERBİYESİZ ADAMLAR RÜTÜKMÜŞ YAZIK SNN ALDIĞIN PARAYA YAZIK HARAM ZIKKIM OLSUN RÜTÜK BAŞKANI

6
40
yanıtYanıtla
Sapla samanberrin-msr-47@hotmail.com:

neden kapatacaklar senin kardeşin kayıp olsa arasan bulamasan çare bulamasan bu programa gitmeyecekmisin sapla samanı karıştırmayalım cinayetleri çözmeye kayıpları bulmaya yardımcı bir program neden kapatılsın. Kardeşini arıyor ve bulamıyor sinirleri bozuldu bağırdı ne var bunda....

yanıt1
yanıt0
ndr_hh@live.de:

Niye kapatsinlar ki, polisin hakimin savcinin yapmadigini bu program yapiyor...

yanıt0
yanıt0
ınsanmeryemsirin2050@gmail.com:

burdan ona buna laf atma kendı yorumlarını kendıne sakla

yanıt0
yanıt0
artistfikret_601121@hotmail.com:

diğerleri gibi reklamdır..hiç izlemem sevmem..

2
20
yanıtYanıtla
...ndr_hh@live.de:

Ay nolursun izle, nolursun sev... Sensiz olmaz... :P :)))

yanıt0
yanıt0
AMAÇ NEDİR ?sprewell8@mynet.com:

burnuma reklam kokuları geliyor, sözde resmi kurumların yapamadığını yapıyormuş muş muş :) iyi o zaman bu program için resmi kurum oluştursunlar, müge anlı denilen kadını da müşteşar yapsınlar :) ya kardeşim herşeyin bir üsulü ve uslübü vardır. bu tip programlar yüzünden kimsenin özel hayatı kalmadı ya ...

2
6
yanıtYanıtla
erenmaisea07@hotmail.com:

Çıkanlar çok aptaldır.her suçlu elbette cezasız kalmamalı.fakat suç işleyenin aptalca kendini ele verdiği bir programa çıkması aptallık değilde nedir?

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title