Haberler

Minyatür Ankapark Tıklım Tıklım

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ankapark’ın tanıtım merkezi hafta sonu Başkentlilerin akınına uğradı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ankapark'ın tanıtım merkezi hafta sonu Başkentlilerin akınına uğradı.

Ankapark'ın küçük bir örneğinin oluşturulduğu Akköprü Metro çıkışındaki merkezde, ücretsiz olarak eğlence dolu saatler yaşandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından hafta sonu hizmete açılan merkez özellikle annelere de sürpriz oldu.

Anneler Günü nedeniyle çocuklarıyla güzel vakit geçirmek isteyen ebeveynler merkeze akın etti. Buradaki oyuncaklar ile gönüllerince eğlenen çocuklarının mutluluklarına şahit olan anneler de özel bir gün yaşadılar.

-MİNYATÜR ANKAPARK BÜYÜLEDİ

Merkezin girişinde dev otorobotlarla karşılaşan ziyaretçiler, eğlence dolu bir atmosfere ilk adım atmanın heyecanını girişte yaşamaya başladılar.

1600 metrekarelik merkezin girişinde 6 kişilik hareketli kedi ailesi ve konuşan pırasa ağaçların arasından geçen ziyaretçilere, pamuk şeker, macun, patlamış mısır ikram edildi. Çocuklara renk renk balonların verildiği merkezde özellikle gençler 12 kişilik 7D sinemada eğlence dolu dakikalar yaşadı.

Hareket edebilen dinozor ve otorobotların önünde fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan ziyaretçilerden bazıları cesaretini toplayıp aile roller coaster'ına bindi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 200 bin metrekarelik alanda yapılacak olan Ankapark'ın tanıtım merkezinde gönüllerince eğlenen Başkentliler, yapımına hızla devam edilen Ankapark'ın hayallerini şimdiden kurmaya başladıklarını belirttiler.

-DÖRT GÖZLE ANKAPARKI BEKLİYORUZ

Anneler günü nedeniyle eğlenceli bir gün geçirmek için Ankapark'ın tanıtım merkezine geldiklerini söyleyen Nilgün ve Fatih Yalçın çifti, "Çocuklarımız mutlu olunca anne ve babalar da mutlu olur. Burası çok eğlenceli bir yer " dediler. Ankapark'ın açılmasını dört gözle beklediklerini belirten Yalçın çifti, "Tanıtım merkezi çok eğlenceli, aslını çok merak ediyoruz. Dört gözle bekliyoruz" diye konuştular.

Merkezin açılışına katıldığını belirten Hüseyin Berke ise arkadaşlarına haber vererek ikinci gün tekrar geldiğini ifade etti. En çok 7D sinemayı sevdiğini dile getiren Berke, "Biz çocuklar için çok ideal bir park olacak. Ankaparkı arkadaşlarıma da anlattım. Buraya geldik. Aslını da dört gözle bekliyoruz" dedi.

İstanbul'dan Ankara'ya hafta sonu ziyareti için geldiklerini belirten Seda ve Ufuk Nesil çifti ise şunları söyledi:

"Ankapark'ı biliyoruz. Tanıtım merkezinin açıldığını duyunca fırsatı kaçırmayalım dedik. Sadece çocuklara değil büyüklere de hitap ediyor. Özellikle robotlar ve dinozorları yakından inceledik." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Yalçın Melih Gökçek Anneler Günü Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title