Haberler

Mercedes-Benz Türk Çalışanları Ve Aileleri "Aile Günü"Nde Buluştu

Güncelleme:

Mercedes-Benz Türk'ün İstanbul'daki çalışanları ve aileleri Hoşdere Otobüs Fabrikası'nda düzenlenen "Aile Günü"nde bir araya geldi.

Yaklaşık 12.000 kişinin katıldığı etkinlikte hem iş arkadaşları hem de aileleriyle keyifli bir gün geçiren Mercedes-Benz Türk çalışanları, ailelerine çalışma alanlarını ve otobüs üretim tesisini gösterme fırsatı da buldu.

Pek çok aktivite ile coşkulu bir eğlenceye dönüşen "Aile Günü"ne, farklı program ve şovların yanı sıra Mustafa Ceceli de verdiği konserle renk kattı.

Mercedes-Benz Türk, 14 Haziran 2015 Pazar günü Hoşdere Otobüs Fabrikası'nda gerçekleştirilen "Aile Günü"nde, çalışanları ve ailelerini bir araya getirdi. Yaklaşık 12.000 kişinin katıldığı etkinlikte, aileleriyle keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşayan Mercedes-Benz Türk çalışanları, her yaş grubuna hitap eden aktivitelerle de gönüllerince eğlendiler. Mercedes-Benz Türk "Aile Günü"ne katılan çalışanlar, parça üretiminden karoseriye, montajdan boyahaneye, finiş ve koltukhaneden ofislere kadar tüm çalışma alanlarını ailelerine gösterme fırsatı buldular.
Kurulan 3 dev sahnede yönetimin açılış konuşmalarının yanı sıra çeşitli müzik gruplarının birbirinden etkileyici gösterileri ve şovları ile renklenen ve büyük coşkuyla tüm gün devam eden etkinlik, Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

Zaman tünelinde yolculuk

Mercedes-Benz Türk çalışanları ayrıca, Aile Günü'ne özel hazırlanan "zaman tüneli"nden geçerek Mercedes-Benz Türk'ün 1967 yılındaki kuruluşundan bugüne kadarki faaliyetleri ile Hoşdere Otobüs Fabrikası'nın 20 yıllık geçmişinin önemli kilometre taşlarından oluşan tarihçesini aileleri ile paylaştılar. Hep birlikte, şirketin Türkiye'de ürettiği otobüsler ve kamyonlar ile satışını yaptığı otomobil ve hafif ticari araçları yakından incelediler.

Hem çocuklar hem büyükler eğlendi

Çocuklarını yüz boyama, dev şişme oyun parkı, meslek tanıtımları, otobüs üzerinde "Kalite Kontrol Test Uygulamaları, Milli Takım Sponsorluk Aktiviteleri, MobileKids Trafik Ateşböceği" gibi faaliyetlerle eğlendiren Mercedes-Benz Türk çalışanları, kendileri de büyükler için kurulan oyun alanındaki etkinliklere katılarak eğlenceli bir gün geçirdiler. Yapılan çekilişlerde yaklaşık 30 şanslı çalışan sürpriz hediyelerin sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ceceli Mercedes Benz İstanbul Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title