Haberler

İzleyicinin Sözleri Gülben Ergen'i Şaşkına Uğrattı

Güncelleme:

"Eşim bana hayatı üzerine yemin etti, 2 saat sonra hayatını kaybetti" diyen izleyicinin sözleri Gülben Ergen ve konuğunu şaşkına uğrattı.

Show TV ekranlarında gündüz kuşağı programı yapan Gülben Ergen'in bugünkü konuğu Araştırmacı-Yazar Cemalnur Sargut'tu. Renkli geçen programa telefonla bağlanan izleyicinin sözleri damga vurdu.

"YEMİN ETTİKTEN 2 SAAT SONRA ÖLDÜ"

İki ay önce eşini kaybettiğini söyleyen izleyici, "Vefat ettiği gün eşimle aramızda bir problem vardı. Özür dilemek için yemin etti. 'Gözlerin yalan söylüyor, yemin etme' dedim. 'Yalan söylüyorsam Allah bugün canımı alsın' dedi ve eşim 2 saat sonra aniden vafat etti, hiçbir şeyi yoktu" dedi. Bu açıklama karşısında Gülben Ergen ve Cemalnur Sargut büyük şaşkınlık yaşadı.

"YALAN SÖYLEDİĞİ İÇİN Mİ ÖLDÜ?"

İzleyici, Sargut'a "Eşim yalan söylediği için mi vefat etti?" diye sordu. Sargut da, "Hiç üzülmeyin. Hayır. O yemini sırf o saatte vefat edeceği için yapmıştır. Yani Allah kaderinde hangi dakika hangi saniye ölecekse onu asla değiştirmez" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Cemalnur Sargut Gülben Ergen Medya Haberler

500

Yorumlar (18)

derdestarnex23@hotmail.com:

ulaz zilli gülben bu gün ölen polis ve burak içinde bir şeyler yazsana,sizin ben sanatçılığınıza siz bu kadar sanatçısınız solun faşistleri

56
18
yanıtYanıtla
FatmagulFatmagul@gmail.com:

gülben bu halkın asıl temsilcisidir. diğerleri gibi uçak sevdalısı yada akil yandaşlara benzemez. saolsun dürüst bir kadın görebiliyoruz ekranlarda

5
33
yanıtYanıtla
erdal tuğciksparty@gmail.com:

O yemini sırf o saatte vefat edeceği için yapmıştır. HAYATIMDA BOYLE GERİZEKALI BİR KADIN GÖRMEDİM LAFA BAK ÖLECEĞİNİ BİLECEĞİ İÇİN SÖLEMİŞTİR BU NE SAÇMALIK BU NE MANTIKSIZLIK BU NE BEYİNSİZLİK .

17
20
yanıtYanıtla
MUSTAFA CANcan_12051980@hotmail.com:

ALLAH SENİ AFFETSİN

yanıt0
yanıt0
Mustafa CANcan_12051980@hotmail.com:

Allah razı olsun Cemalnur SARGUT'tan kendisini bilirim. Gerçek bir allah dostudur. Bence konuşması da kalbi olan herkesi duygulandırmıştır.

19
17
yanıtYanıtla
..black_swan_20@hotmail.com:

bir ateist olarak diyorum ki: hiç etkilenmedim.

11
25
yanıtYanıtla
Ahmetahmetkaradas@yahoo.com:

Etkilenmişsin ki buraya yorum yapmışsın. Oysaki kimse sana etkilendin mi diye sormadı

yanıt0
yanıt0
..black_swan_20@hotmail.com:

bende cevap vermedim yorum yaptım

yanıt0
yanıt0
..black_swan_20@hotmail.com:

inan ben ölünceye kadar ışık arıycam negatif ateist değilim etkilenmemekten gurur duyduğumu söylemedim keşke anlamlı mantıklı olsa etkilenebilsem keşke inandıklarınızın gerçek olabilme ihtimali olsa.sen cennet ümidi olmadan yaşamak , yok olucağını bilerek yaşamak nedir bilemezsin umarım hiçte bilmezsin.

yanıt0
yanıt0
...black_swan_20@hotmail.com:

saygılı bir şekilde yorum yapmanız beni memnun etti ama ben görevlerimden kaçtığımdan veya tanrıya isyan ettiğimden bu yolu seçmedim ben bunun doğru olmadığına kanaat getirtiğim için ateistim tanrıya karşı çıkmıyorum ben tanrı yoktur diyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title