Haberler

Bomba Yüklü Araç Patlatıldı: 1 Kişi Öldü, 1 Polis Yaralandı

Güncelleme:

Mardin'de polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araç teröristlerce patlatıldı. Patlamada, bir kişi öldü, bir polis memuru yaralandı.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araç PKK'lı teröristlerce infilak ettirildi. Patlama sırasında yolda temizlik yapan belediye işçisi 47 yaşındaki Ramazan Tari ise şarapnel parçalarının vücuduna isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Bir polis memuru yaralandı. Patlamada polisin yaralandığı haberini alan polisler hastaneye koştu. Öte yandan bölgede hafif yaralanmaların da olduğu konuşuluyor ancak bu bilgi henüz doğrulanmadı.

20 GÜN ÖNCE GASP ETMİŞLER

Alınan bilgiye göre, Bahçebaşı Mahallesi 1 Mayıs Caddesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında, 20 gün önce gasbedildiği belirlenen bomba yüklü araç, terör örgütü PKK mensuplarınca patlatıldı.

OPERASYON BAŞLADI

Patlamada sivil bir kişi hayatını kaybetti, bir polis memuru yaralandı. Dargeçit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Teröristlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

DİYARBAKIR'DA DA HAİN SALDIRI

Mardin'deki saldırıdan önce Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup terörist tarafından polis karakoluna el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda bir araçta hasar oluştu.

ARACA İSABET ETİ FACİA ÖNLENDİ

Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan Huzur Polis Karakolu'na yüzleri maskeli bir grup terörist tarafından el yapımı bomba atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bombanın karakol önünde bulunan resmi araca isabet etmesi olası bir faciayı önledi.

Ölen ya da yaralanın olmadığı saldırıda araçta hasar oluştu. Patlamanın ardından bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda polis sevk edilirken, kaçan teröristlerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Kayapınar Dargeçit Mardin Yerel Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

500

Yorumlar (20)

zaza 1000 göl:

almayın kürdün ahını çıkar aheste aheste

12
22
yanıtYanıtla
AZİZ:

Evinin önünde arabası yakılanların, dükkanı talan edilenlerin, otobüste molotofla yakılanların ahı ne olacak. . . . .

yanıt4
yanıt0
TURK:

bizden 1 gider sizden 1000 gider soyunuz kuruyacak lanet pkk Allah''ın gazabı laneti uzerinize yağsın. ŞEHİTİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN KANI YERDE KALMAYACAK.

15
10
yanıtYanıtla
can:

yazık ulkeyı ne hale getırdıler sılvan da katlıam var resmen

10
13
yanıtYanıtla
şimdi ihbar zamanı:

ülkemizin mukaddes değerlerimizin yere düşmemesi için pkk alçaklığına karşı sorumlu insanlarız. . . kürt-türk tüm kardeşlerim şimdi ciğeri 5 para etmeyen pkklı alçakları paraya çevirme zamanıdır. . hem sevab kazanırsınız hem de para. . .

20
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

atın kimyasal maddeyi buralara bakın fareler nasıl delikten çıkar tek çözüm tek çare kimyasl madde devlete baş kaldıran kimyaslı hak edecek atın kimyaslı bakın kuzu kuzu olacaklar allahın acımadığı insanlara açımıyacaksın vatan hainlerine açınmak yok atacaksın kimysalı hak edene hakkını verceksin kimyaslı atacaksın

13
5
yanıtYanıtla
x:

ona mecbur bırakıyorlar şehrin içine girmişler fare gibi terörler terör gibi mücadele etmeden muaffak olmak zor

yanıt5
yanıt0
SAMSUNLU:

ÖLEN KİM. . ? KÜRT VATANDAŞI DEĞİLMİ. . ?HDP KİM KÜRTLERİN PARTİSİMİ ŞİMDİ. . YOKSA ELİ KANLI KÜRTLERİ ÖLDÜREN TERÖRİST PARTİNİN UZANTISIMI. . . EY KÜRT VATANDAŞ BUNU İYİ DEĞERLENDİR. . . ARAŞTIRDIĞINIZ ZAMAN KİMİN VATAN HAİNİ OLDUĞU ZATEN HEMEN KARŞINA ÇIKAR. .

9
5
yanıtYanıtla
bakınız:

GÖZÜNÜZÜ KAPADIN ETRAFI TARAYIN BAYA Bİ TERÖRİST ÖLÜR

9
3
yanıtYanıtla
tillo:

fistanlı pkk lılar kan emici sülükler yeter kürt halkını istismar ettiğiniz

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title