Haberler

Manisa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konuşmasını 4 Bin Kişi İzledi

Manisa'da, demokrasi nöbetinin 6'ncı gününde yaklaşık 4 bin vatandaş meydanda kurulan dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MGK toplantısı sonrasında yaptığı açıklamasını canlı olarak izledi.

Manisa'da, demokrasi nöbetinin 6'ncı gününde yaklaşık 4 bin vatandaş meydanda kurulan dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MGK toplantısı sonrasında yaptığı açıklamasını canlı olarak izledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması bittikten sonra meydana dolduran vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla alkış tuttu.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından her gece Manolya Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, darbe girişiminin 6'ncı gecesinde de meydanları boş bırakmadı. Şehzadeler İlçesi'ndeki Manolya Meydanı'nı dolduran yaklaşık 4 bin vatandaş, ellerindeki Türk Bayraklarıyla darbe karşıtı sloganlar atıldı. AK Parti İl Başkanlığı'nın talimatı doğrultusunda meydanda bulunan AK Partililer siyasi sloganlar atmak yerine, Şehitler ölmez vatan bölünmez, Recep Tayyip Erdoğan, Manisa uyuma vatanına sahip çık sloganları attı. Meydana katılan vatandaşlara Türk Kızılay Manisa Şubesi ve Yunusemre Belediyesi vatandaşlara kek, su ve çay dağıttı.

AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 500 kişilik grup ise Dev Türk Bayrakları ve ellerinde meşalelerle Gençlik Darbeye Karşı Kol Kola yazılı pankartın arkasında sokaklarda yürüyüş yaptı. Eyleme AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, çeşitli oda başkanları ve sivil toplum örgütleri de katılarak destek verdi. Meydanda kurulan sahneye çıkan AK Partili vekil Aydemir, Türkiye'nin en akıl almaz olayını 15 Temmuz gecesi yaşadığını belirterek, Yaşanan akıl almaz darbeci girişimini milletimiz sokaklara dökülerek milli idaresiyle geri püskürtmüştür. Türkiye artık eski Türkiye değil. Bizler darbelerle büyüyen insanız. Artık yeni Türkiye'ye darbe yapacak insan anasının karnından daha doğmadı. FETÖ denen mikrobun, hoca bozuntusunun havarilerinin yapmaya katlığı darbeye karşı halkımız sokaklarda can verdi. Verilen bu canların ve darbenin hesabı en ağır şekilde kesilecek. Mevcut yasalar bu şahsiyetsiz vatan haini kişilere en ağır cezayı veremiyorsa, en ağır cezayı veren yasayı çıkarmak için ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Onlar gün yüzü göremeden ölecekler diye konuştu.

AK Partili Aydemir'in konuşmasını ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından televizyonlardaki canlı yayın konuşması meydana kurulan dev ekranda demokrasi nöbeti tutan yaklaşık 4 bin kişiye izletildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sessiz bir şekilde dinleyen vatandaşlar konuşma bittikten sonra Türk Bayraklarını sallayıp Recep Tayyip Erdoğan sloganlarını attı.

Meydandaki demokrasi nöbeti gece geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

title