Haberler

Mandıralı: Fenerbahçe Maçında Sürekli Atak Oynayın

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolcularını Fenerbahçe maçında sürekli atak oyun anlayışı ile mücadele etmelerini istedi.

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolcularını Fenerbahçe maçında sürekli atak oyun anlayışı ile mücadele etmelerini istedi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, futbolculardan yüreklerini ortaya koyarak galibiyet için çaba harcamalarını gerektiğini söyledi.

Hami Mandıralı, Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak maçta camianın beklentilerinin oldukça yüksek olduğunun farkında olduklarını söyledi. Futbolcuların bu maçta atak bir oyun anlayışı ile mücadele etmelerini isteyen Mandıralı, Fenerbahçe'nin maçlarını tekrar tekrar izleyerek, rakibin etkili ve zayıf yönlerini oyuncularına göstermeye çalıştı. Mandıralı'nın özellikle tecrübeli isimlerden maç içerisinde sorumluluk almalarını istediği ifade edildi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da futbolculardan, Fenerbahçe maçı öncesi kısa görüşme yaparken galibiyet için gereken mücadeleyi göstermelerini istedi. Hacıosmanoğlu, "Taraftarlarımız bu maçta galibiyet sevincini yaşamayı fazlasıyla hak ediyor. 90 dakika sonunda hepimizin gülmesi için sahada yüreğinizle oynayın. Size olan inancımız tam" diye konuştu.

MANDIRALI VE KADİR KELEŞ MAĞAZA AÇILIŞINA KATILDI

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı ve futbolculardan Kadir Keleş, kulübün teknolojik ürün tedarikçisi Bimeks'in Forum AVM'de yenilenen mağazasının açılışına katıldı. Açılış töreninde Mandıralı ve Kadir, yenilenen mağazanın müşterilerine imzalı Trabzonspor forması hediye etti.

EMRE'DEN ANTRENMANA ZİYARET

Kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle bir gece hastanede kontrol altında tutulan Emre Güral, taburcu olduktan sonra bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenman yapan takım arkadaşlarını ziyaret ederek, zorlu maç öncesi başarı dileklerinde bulundu. Emre, ayrıca Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir süre görüştü. Bordo mavililer basına kapalı olarak yapılan antremanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Hami Mandıralı Trabzonspor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title