Haberler

Reza Zarrab'ı Ebru Gündeş'le Eski Sevgilisi Günel Tanıştırmış

Güncelleme:

Türkiye'nin gündemini geçen yıldan bu yana meşgul eden Reza Zarrab'ı Ebru Gündeş'le eski sevgilisi Günel'in tanıştırdığı ortaya çıktı.

Azeri Günel ve Reza Zarrab arasında yaklaşık 8 yıl süren bir ilişki olmuş ancak Reza Zarrab evlilik yolunda ilerlediği Günel'le olan ilişkisini sürpriz bir şekilde sonlandırarak o dönem Ebru Gündeş'le aşk yaşamaya başlamıştı.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Habertürk yazarı Esin Övet, Reza Zarrab ve Ebru Gündeş'i Zarrab'ın eski sevgilisi Günel'in tanıştırdığını belirterek "Eğer amacına ulaşacak yolda gitmeye o seçtiği kadının ünü yeterli olmuyorsa, adam bir başka şöhretli kadına gider. Ebru Gündeş de Reza Zarrab için daha hızlı yol açabilecek şöhrete sahipti. O da o hızlı yolu seçti" ifadelerine yer verdi.

İşte Esin Övet'in yazısından bir kesit;

"Önceki gün de yazdım. Herkes şu ara Günel'i, Reza Zarrab'ı ve haliyle Ebru Gündeş'i konuşuyor. Tamam Ebru Gündeş ve Reza Zarrab hafızalarda daha çok taze. Ama herkes Günel'in hafızalardan silinen olaylarını hatırlamaya çalışıyor. Yani Günel ve Reza aşkını yeniden deşiyor. Hani Azerbaycanlı Günel. Küçük ama güzel sesli Günel. İbrahim Tatlıses'in keşiflerinden. Hatta İmparator'un yanında çok şarkılar söyledi çok. "Oy nidem, oy Didem Didem Didem. Sensiz başım alam nerelere gidem" diye diye klibinde Burcu Esmersoy'u oynattı.


ÜNLÜ İSİMLERE ŞARKILARINI VERİYORDU

Günel daha küçüktü, Türkiye'de tanınıyordu ve tabii yıllar içinde büyüdü. Ve bir sevgilisi oldu, duyuldu. Bu sevgilinin adı da Reza Zarrab'dı. Yenetekliydi ve hatta Sibel Can, İbrahim Tatlıses gibi isimlere de şarkılarını veriyordu.

Günel, hem sevgilisine destek olmak hem de onu meşhur etmek için birçok sanatçıyla tanıştırıyordu. En son Ebru Gündeş'in kapısını çaldı.Hatta Günel, yetenekli sevgilisi Reza Zarrab'ı Ebru Gündeş'le sahneye çıktığı bir yerin kulisinde tanıştırdı. Ondan sonrası malum. Ara ara Günel ortaya çıkıp "8 yıllık bir aşk var. Ebru Gündeş elimden aldı. Ama Zarrab bana hâlâ âşık" dese de geçmiş olsun. İkili evlendi, çocukları oldu ve şimdi de tüm dünya Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ı konuşuyor.

EBRU DAHA ÜST BASAMAKTI

Etrafımızda çok var aslında bu tarz örnekler. Mesleğe başladığım yıllardan bu yana da çok kez yazıp çizdim. Saymakla bitmez. Bir erkek ünlü olmak için ünlü bir kadın seçer. Tam tersi de olabilir. Kadın da adam seçebilir.

Eğer amacına ulaşacak yolda gitmeye o seçtiği kadının ünü yeterli olmuyorsa, adam bir başka şöhretli kadına gider. Ebru Gündeş de Reza Zarrab için daha hızlı yol açabilecek şöhrete sahipti. O da o hızlı yolu seçti.

Düşünün ki Ebru Gündeş yaşadığı bunca olaydan zedelenmiyor. Tüm dünya bu olayı konuşurken, bu olaya kitlenmişken, o 2018 yılbaşı gecesi için 1 milyonluk anlaşma yapıyor. Hey maşallah. Günel ne yapıyor? Klasik yaşamına devam ediyor. Eski şöhreti şu aralar yok hatta esamisi okunmuyor. Ancak Reza Zarrab ile ilgili bir durum olursa gündeme geliyor."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Gündeş Reza Zarrab Habertürk Türkiye Magazin Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500

Yorumlar (5)

ARAP TERSİ PARA:

KAHROLSUN ABD İSRAİL VE ONUN ORTADOĞU UŞAĞI SUUDİ ARABİSTAN.

29
0
yanıtYanıtla
bilirkişi:

eski zamanlarda tarihte türlü oyunlar oynayan kendi soyuna ihanet eden bir millet, güvenilmez lafının günümüz söyleminin karşılığı olan insanlar. (tamamına ithafen değildir. )Araplar’ın türklere ilk ihaneti ticari ortak oldukları göktürkler’e ait bilgileri türklerin doğal düşmanları olan çinlilerle paylaşmalarıdır. ipek yolu ticaretinde imtiyazlı bir konuma sahip olan araplar, yine göktürkler’e ikinci ihanetlerini sasani-göktürk savaşı‘nda sasani ordusunda yer almaları ile pekiştirmişlerdir. . . . .

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

AMAN BIKTIK ARTIK BU KADAR DA OLMAZ NE BU YA

6
1
yanıtYanıtla
Bıktık:

Oyun icinde oyun icinde baska bi oyun adam napdını kendide bılmıor escinsel sanırım simdide

5
0
yanıtYanıtla
Aslan:

Yazık su gundemı mesguledıyor zaraf zaraf kım dır ya devletımıze bakan larımıza ıftıra atıyor elın memleketınde sıkıştıya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title