Haberler

    Oryantal Didem'e Şok! Arabamı Çalıp Sevgilisini Öldürmeye Gidiyormuş

    Güncelleme:

    Oryantal Didem Kınalı'nın arabası çalınınca soluğu karakolda aldı. Otopark görevlisi tarafından çalınan araç polis çevirmesine takıldı. Polis kontrolünde araçta ruhsatsız silah ele geçirildi. Büyük bir şok yaşayan Kınalı "Çalınma diyemeyiz aslında. Park etsin diye arabayı verdim. Ama o arabayı almış gitmiş. Sevgilisini öldüreceğini söylemiş" dedi.

    Oryantal Didem Kınalı, önceki gece kapıda aracını park eden otopark görevlisine arabasını çaldırdı. Didem'in aracını alan otopark görevlisi Kasımpaşa'da trafik çevirmesinde yakalandı. Araçta ruhsatsız silah taşıyan otopark görevlisi daha sonra karakola götürüldü. Dansöz Didem, olayın ardından soluğu karakolda aldı.

    Karakol çıkışında soruları yanıtlayan Didem, "Çalınma diyemeyiz aslında. Park etsin diye arabayı verdim. Ama o arabayı almış gitmiş. Sevgilisini öldüreceğini söylemiş. Arabamda ruhsatsız silah yakalanması beni şok etti. Kendime gelemedim. Sahnem de vardı gidemedim, iptal oldu. Çok kötü bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Mahallece tanıyoruz. 15 yaşında kızı var. Onu okutuyor diye yardım etmeye çalışıyoruz hatta" dedi.

    Didem daha sonra aracını teslim almanın mutluluğu ile derin bir oh çekti.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    didem kınalı Kınalı Magazin Haberler

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title