Haberler

Polisin kafasında şişe kırdığı iddia edilen milli boksör Adem Kılıçcı hakim karşısına çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta bir gece kulübünde müşteri olan polisin kafasında cam şişe kırdığı iddiasıyla yargılanan aralarında milli boksör Adem Kılıçcı'nın da bulunduğu 4 kişi hakim karşısına çıktı. Olay yerinde tesadüfen bulunduğunu belirten Kılıçcı, "Kimseye kesinlikle vurmadım. Sırf tanınan bir insan olduğumdan dolayı beni suçladılar " dedi.

İstanbul 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklar Adem Kılıçcı, Metin Sinanoğlu, Fikri Can Saral ve Mehmet Aziz Saral katıldı. Sanık avukatları da salonda hazır bulundu.

"DEVLETİMİN POLİSİNE KESİNLİKLE VURMAM "

Duruşmada, sanık Adem Kılıçcı savunmasında, "Şikayetçi Murat C.yi tanımıyorum. Biz sanıklardan Fikri Saral'la tanışıyoruz, kendisinin kuzenine boks eğitimi veriyorum. Sporcuyum. İddianameyi görünce şaşırdım. Olay gecesi kavganın olduğu yerde tesadüfen bulunuyordum. Kavga anında da başlangıcından sonuna kadar yoktum. Bir kavga olduğunu gördüm ama kimseye kesinlikle vurmadım. Ben ortamı sakinleştirmeye çalıştım. 20 yıl spor yaptım. Olimpiyat ve dünya şampiyonalarında ödül almış birisiyim. Birisine vuracak olsam elime şişe alıp vurmam. Aynı zamanda 2017 yılında öğretmenlik yaptım. Hakkımda yalan haberler yapıldı. Bu haberlerin ardından hem ben hem de ailem çok üzüldü. Devletimin polisine memuruna kesinlikle vurmam. Ülkeme faydalı bir insan olduğumu düşünüyorum. Sırf tanınan bir insan olduğumdan dolayı beni suçladılar. Sadece olay yerinde olduğum için sanık durumuna düştüm" şeklinde konuştu.

"BANA VURUNCA KENDİMİ SAVUNDUM"

Sanıklardan Fikri Can Saral ise savunmasında, "Murat C.'yi tanımıyorum. Söz konusu mekana eğlenme amaçlı gitmiştik. Müşterinin yanında bayan olup olmadığını bilmiyorum. Kimseye vurmadım. Müşteki bana vurmaya başlayınca kendimi savundum. Ben lavaboya gitmek için yolda kendisinden müsaade istedim. Bir anda bana sen kimsin bana dokunuyorsun diyerek saldırgan tavırlar sergileyerek küfretti ve vurmaya başladı. Daha sonra güvenlikler beni dışarı çıkardı" şeklinde konuştu. Sanıklardan Metin Sinanoğlu ve Mehmet Aziz Saral da savunmalarında, suçlamaları reddetti.

DARP EDİLEN POLİSİN KIZ ARKADAŞI TANIK OLARAK DİNLENDİ

Duruşmada, olayda darp edilen Murat C.'nin yanında bulunan arkadaşı Özge A. dinlendi. Özge A. " Mekana Murat C. isimli polis memuruyla gittim. Mekanda bir anda kavga çıktı. Ben kimin kime vurduğunu görmedim. Poliste verdiğim ifademi sabaha karşı 5'te verdim. Uyandığımda, Murat C.'ye benim ifademin bu olmadığını söyledim. Murat C. Bana, 'Git doğru ifadeni söyle' dedi. Olaya ilişkin görgüm bu kadardır" dedi. Mahkeme, bir sonraki duruşmada sanık ve avukatlara esas hakkında savunmalarını yapabilmeleri için ertelendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Adem Kılıçcı'nın da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında 1 yıldan 3'er yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Polisin kafasında şişe kırdığı iddia edilen milli boksör Adem Kılıçcı hakim karşısına çıktı

Polisin kafasında şişe kırdığı iddia edilen milli boksör Adem Kılıçcı hakim karşısına çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

İstanbul Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (32)

Gina Wild:

Görevli olarak gitmediyse bir polisin öyle pislik mekanlarda ne işi olur ?

18
5
yanıtYanıtla
cevoli:

gece kulupleri neden pislik mekan olsun ki. mekanlar temiz ama bazı insanlar pis.

yanıt3
yanıt3
ADAM:

PARA VERİP TANIĞI DA SUSTURMUŞ İFADESİNİ DEĞİŞTİRMİŞLER BUNLAR ADAM DEĞİL

20
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

VAY be TİPE bak. . TARZAN Rıfkı. film gibi. . .

4
9
yanıtYanıtla
Coni:

Kes lan lavuk şamarlarım seni.

yanıt7
yanıt0
Kuzey yıldızı:

ULAN KUZEY UŞAĞI AKILLI OL AKLIN ALIRIM SENİN GEVŞEK

yanıt6
yanıt0
TONYALI,,,,,,,,,,,,:

CONİ koş lan ağzını çalkala lağım kokuyorsun leş gibi koş lan, , , , , , , ,

yanıt1
yanıt5
ym:

polisin ne isi var gece kulubunde hadi gittin diyelim niye dayılık yapıyorsun adam gibi git adam gibi eglen devletin unuformasına sıgınma birdaha birde vatandası koruyucan

10
2
yanıtYanıtla
SORUN07:

VURDUYSAN VURDUM DE DELİKANLI GİBİ VAY BEN DEVLETİMİN POLİSİNE VURMAM BİLMEM NE NE POLİSİN İŞİ YOK GELİP SENLE İLGİLENSİN

5
3
yanıtYanıtla
adasahili:

vurmadıysa niye vurdum desin

yanıt7
yanıt1
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title