Haberler

Manken Şebnem Schefer'den Seçim Değerlendirmesi

Ünlü Manken Şebnem Schefer, Demokrat Parti'ye (Dp) Geçtiğini ve Partisinin Seçimlerde Barajı Aşacağını Söyledi.

Ünlü manken Şebnem Schefer, Demokrat Parti'ye (DP) geçtiğini ve partisinin seçimlerde barajı aşacağını söyledi.

Denizli'de bir otomotiv firmasının araç tanıtım kokteyline katılan ünlü manken Şebnem Schefer'e davetliler büyük ilgi gösterdi. Kırmızı renkli elbiseyle tanıtıma katılan ünlü manken, otomobiller hakkında bilgi aldı. Davetlilerin zaman zaman fotoğraf çektirmek için yanına geldiği Şebnem Schefer, otomobillere binip objektiflere poz verdi. Tanıtım kokteylinde basın mensuplarının da sorularını cevaplandıran ünlü manken, seçimlerle ilgili düşüncelerini açıkladı. DYP'den sonra DP'ye geçiş yaptığını belirten

Schefer, "DP ve Anavatan Partisi birleşseydi iyi olurdu. Biz böyle olmasını bekliyorduk. Görüşmeler baştan iyi gidiyor gibiydi, ancak sonradan anlaşmazlık olmuş. Olabilir. Anlaşamayınca, bir sonuca varılmayınca yapacak bir şey yok. Ancak CHP ve DSP'nin yaptığı gibi başta birleşip, daha sonra da ayrılabilirlerdi. Hayırlısı olsun. Sandıkta sonucu göreceğiz" dedi.

DP'nin barajını aşacağına inandığını söyleyen Schefer, "DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın güvenlik ve terör konusunda başarılı olacağına inanıyorum. Bu sorunları Ağar'ın çözeceğine inanıyorum. Güvenlik açısından terör büyük bir sorun. Terör olaylarında çok şehidimiz oluyor" diye konuştu.

Siyaseti öğrenmek için siyasete girdiğini ifade eden Schefer, "Siyaseti içine girdiğinizde öğrenebilirsiniz. Dışarıda kalmakla bir şey öğrenemezsiniz. Siyaseti öğrenmek istediğim için partiye üye oldum. Yavaş yavaş siyasetle ilgilenmeye başladım" dedi.

Schefer, son zamanlarda Mehmet Ağar'ın biyografisini okuduğunu da sözlerine ekledi. Bu arada, AK Parti Denizli milletvekili adayı Opr. Dr. Mithat Ekici, ünlü mankenle birlikte fotoğraf çektirilmesi teklifini kabul etmedi.

(SK-AV-AT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title