Haberler

Halit Ergenç Yeni Filmi İçin İmaj Değiştirdi

Güncelleme:

'Muhteşem Yüzyıl'da Sultan Süleyman'ı canlandırırken bıraktığı sakallarını uzun süre kesmeyen Ergenç yeni filmi için imaj tazeledi; saçlarını kazıttı, top sakal bıraktı.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi için bıraktığı ve sonrasında da uzun süre kopamadığı sakallarını yeni filmi için kesti.

FİLM İÇİN BAKÜ'DE

Halit Ergenç, Asif Kapadia'nın yönettiği "Ali & Nino"nun çekimleri için Bakü'ye gitti.

KANUNİ SAKALI TOP SAKAL OLDU

Havalimanında bir hayranıyla fotoğraf çektiren oyuncu, yeni imajıyla da ilk kez görüntülenmiş oldu. Ergenç'in saçlarını tamamen kazıtıp "Kanuni" sakalını top sakala çevirdiği görüldü.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Halit Ergenç Bakü Magazin Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (30)

kel:

adamın dibisin

10
39
yanıtYanıtla
timsah:

taksimdeki ağaç kesilmesi olayında (gerçi kesilmeyecek taşınacaktı) ön saflarda olduktan sonra benim için devlet düşmanı terörist eylemlerde bulunan sadece bir kişi olmuştur. o olayda masumane ayaklara girmesin bizler sizler gibi geri zekalı ve akılsız değiliz neyin ne için olduğunu bilmeyecek. yapılan hasarlar millete ve ülkeye verilen zararlar 3-5 ağaç içinse lanet olsun. ondan sonra Yalova da daha bir çok yerde kesilen ağaçlar için neden yoktunuz. sizler benim gözümde vatan haini kendi yaşantısını düşünen başkasına yaşama hakkı tanımayan mahlukatlarsınız.

36
4
yanıtYanıtla
..damlamobilWeb@haberler.com:

Bu pörtlek gözlüyü niye bu kadar şımarttılarki ben bu adamı gördümmü kanal degìştiriyorum gezi kafalı

29
6
yanıtYanıtla
..:

ŞAH DI ŞAHBAZ OLDU :)

27
5
yanıtYanıtla
çakartaküs:

SULTAN SÜLEYMANIN ahı tutsun işin gücün rast gitmesin?

18
13
yanıtYanıtla
böyle değildir.:

Padişahlarımızın sakalları bu kadar iğrençmiydi acaba hiç kendilerine çeki düzen vermiyolarmıydı. Zamanında teknoloji olmadığından böyle sakallılar ama bu kadarda iğrenç değildir bence.

8
17
yanıtYanıtla
Kazım Orbay:

ilhancım, senin Atan sadece padişah bozuntusumuydu !? Atatürk olmasaydı görürdük o zaman atanın kim olduğunu. . . Bir kılla medet umma

yanıt2
yanıt13
turker otugenm@m.m:

La kazimcim... Ataturke bise diyen yok simdi o zati niye ortaya atip comcelik yapiyorsunn... Ayrica ataturkun kurtardigi topraklarin sahibi padisahlar degilmiydi yoksa sen maya kabilesinin gun gormemis tarih bilmeyen bi mensubu musun.

yanıt3
yanıt0
zafer:

YANLIŞ KARDEŞ TEKNOLOJİNİN KRALI ONLARDAYDI çözebilen varmı mimar sınanın sırrını ? onun için o dönemi bu dönemle karıştırma. bu dönem rezillikten başka bişey değil. o kanuni ki bizleri bu halde görse mahvederdi onlara dil uzatmak kimin haddine

yanıt4
yanıt0
LEYLA:

SANA HER SEY YAKISIYOR HALIT!!!KAZAKISTANDAN SELAM

6
18
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title