Haberler

    Ece Seçkin Bodrum'u Salladı

    Güncelleme:

    Murat Budak'ın sahibi olduğu Maja Beach Otel, Ece Seçkin'in sahne aldığı muhteşem bir konserle sezona merhaba dedi. Güzel popçu mekanı dolduran sevenlerine sahne performansıyla tam anlamıyla müzikal bir bayram yaşattı.

    Başarılı sanatçı "Adeyyo", "Yastık", "Dibine Dibine" gibi dillere pelesenk olan şarkılarını dinleyicileri ile birlikte seslendirdi. Ece Seçkin'in yaklaşık 1,5 saat boyunca süren konserinde şarkılarına eşlik eden hayranları cep telefonlarıyla da yaşanan keyifli anları kaydetti.

    Keyifli halleri ve sınırsız enerjisiyle kendisine hayran bırakan Seçkin, kendisine eşlik eden dansçılarıyla seyirciyi büyüledi. Hem sesi hem de güzelliği ile sevenlerinden tam not alan Seçkin, fit görüntüsüyle de göz doldurdu.

    SPORUNU AKSATMIYOR

    Konser bitiminde kendisini bekleyen basın mensuplarına röportaj veren Seçkin, formda görüntüsünü spora borçlu olduğunu açıkladı. Güzel sanatçı, "Spor benim olmazsa olmazım. 2,5 senedir spor yapıyorum. Turnede bile sporumu hiç aksatmıyorum" diye konuştu.

    TATİLE FIRSATIM YOK

    Konserden konsere koşturduğunu ifade eden Seçkin "Bu sezon güzel geçiyor. Pandeminin acısını çıkarıyoruz. Yoğun bir konser takviminiz var. Tatile hiç fırsatım yok. Her gün çalışıyorum. Yoğunluktan dolayı klibini çekemediğim iki iddialı şarkım var" diyerek sevenlerine müjdeyi verdi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Magazin Haberler

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title