Haberler

Bülent Ersoy, Ziyaret Ettiği Kolejde Okul Yıllarını Hatırladı

Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, başdanışmanı ve yaşam koçluğunu yapan Arzu Acay'ın 9'uncu sınıf öğrencisi kızı Esin Acay'ın isteği üzerine Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Koleji'ni ziyaret etti.

Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, başdanışmanı ve yaşam koçluğunu yapan Arzu Acay'ın 9'uncu sınıf öğrencisi kızı Esin Acay'ın isteği üzerine Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Koleji'ni ziyaret etti. Bülent Ersoy, öğrenciler tarafından çiçek ve 'diva' sloganlarıyla karşılandı.

AKEV Koleji Genel Müdürü Selahattin Çiçek, okul idareci ve öğretmenleriyle bir müddet sohbet eden Bülent Ersoy, okul yıllarını hatırladı. Hep mükemmeliyetçi ve sıfır hatadan yana olduğundan bahseden Ersoy, hem mesleki hem de özel hayatında çok az hata olmasını istediğinden dolayı 'vıdı vıdıcı' olduğunu belirterek, "Adamlar da kaçıyor hemen" diye espri yaptı.

Bülent Ersoy, dışarıdan huysuz göründüğünü söyledi. Ersoy, "Bu kadar sert görünmeme rağmen aslında çok duygusalımdır. Naif bir bünyem vardır. O benim belki de önceden takınmış olduğum bir zırhımdır, önceden gelebilecek tepkilerden kendimi soyutlamak gibi. İnsan psikolojisi. Kırılmamak için önceden o elbiseyi giyiyorum. Aslında öyle değilim" dedi.

OKUL YILLARINI HATIRLADI

Okul yıllarındaki atmosferi yaşadığını belirten Bülent Ersoy, coğrafya öğretmenine ilişkin ilginç bir anısını anlattı. Bülent Ersoy şöyle devam etti:

"Aslında burnumun direği sızlamadı değil. Hocalarımdan çok memnundum, onlar da benden. Onları hiç üzmemek, kırmamak isterdim. Çok saygılı bir çocuktum. Bir coğrafya hocam vardı, gösterişli. Biz küçüktük, arkada daha büyük talebeler vardı, bizi arkaya iterlerdi hocayı görmek için. Hoca da ne hoca. Mini giyerdi, imtihanlarda da sıranın üzerine çıkar, kimse bir şey yazamazdı hocaya bakmaktan. Tabii, bizim hiç öyle şeylerle ilgimiz yok. Ama Kaya diye bir arkadaşımız vardı. Onların, büyük çocukların imtihan kağıdı sıfır, bomboş. Habire hocaya bakarlardı. Hoca da ne hocaydı. Hep hatırlarım, onlar gözümün önünden geçti. Ben çok iyi bir talebeydim, verileni iyi alırdım. Azar işitmeyeyim, hocalarım bana ters bir şey söylemesinler isterdim. Onların sevgisizliklerine tahammül edemezdim. Zaten insanların sevgisizliklerine de tahammül edemem."

AKEV ÜNİVERSİTESİ İÇİN KONSER VE DESTEK SÖZÜ

Ersoy'un ziyaretinden onur duyduklarını ifade eden AKEV Koleji Genel Müdürü Selahattin Çiçek de Kadriye'de yapımı süren ve henüz YÖK'ten izni alınamayan üniversite projesi hakkında Bülent Ersoy'u bilgilendirdi. Ersoy, eğitimin önemine değinerek manevi desteğin yanı sıra, AKEV Üniversitesi'nin hayata geçirilmesi için maddiyatıyla da kefil olmaya hazır olduğunu söyledi. Ersoy, AKEV Üniversitesi'nin açılışında açıkhava konseri için söz verdi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Selahattin Çiçek Bülent Ersoy Antalya Magazin Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title