Haberler

Lys de Sessizlik Uyarısı

Milyonlarca gencin kaderini belirleyecek olan LYS öncesi uyarılarda bulunan GKV Özel Okulları Rehberlik Zümresi öğretmenleri sınav süresince vatandaşları sessizliğe davet ederek “Gençlerimizin geleceği için sınav merkezlerine yakın bölgelerde vatandaşlarımızın sessizliği sağlaması adayların dikkatlerinin dağılmaması için büyük önem taşıyor” dedi.

Milyonlarca gencin kaderini belirleyecek olan LYS öncesi uyarılarda bulunan GKV Özel Okulları Rehberlik Zümresi öğretmenleri sınav süresince vatandaşları sessizliğe davet ederek "Gençlerimizin geleceği için sınav merkezlerine yakın bölgelerde vatandaşlarımızın sessizliği sağlaması adayların dikkatlerinin dağılmaması için büyük önem taşıyor" dedi.

18-19 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak olan LYS öncesi uyarılarda bulunan uzmanlar vatandaşların sınava girecek öğrenciler için sınav süresince sessizliği sağlamasına dikkat etmelerini isteyerek sınav öncesi öğrencilere de çeşitli uyarılarda bulundular. GKV Rehberlik Servisi öğretmenleri İpek Kundak, Sibel Çolak Işık, Oğuz Hançer, Bilge Kılıç, Derya Atilla, Fatoş Okuyucu, Nevra Bal ve Gökçen Bindal yaptıkları ortak değerlendirmede öğrencilerin sınav öncesi olumsuz kaygılardan uzaklaşmalarını ve olaylara pozitif bakmalarını önerdi. GKV Rehberlik Servisi Zümre Başkanı İpek Kundak zümre adına yaptığı ortak değerlendirmede, "Başarılı olmak için öncelikle pozitif düşünün ve olumsuz kaygılardan uzak kalın! Sınavı gözünüzde fazla büyütmeyin. Sınavı ölüm kalım meselesi veya ciddi bir varoluş meselesi olarak görmeyin. 'Ben bunu yapamam', 'Sınavlarda hiçbir zaman başarılı olamadım' gibi düşünceleri bir kenara bırakın. 'Bu sınava çok iyi hazırlandım', Yapabileceğimin en iyisini yaptım' gibi cümleler kaygınızı azaltacaktır. Yapılması gereken kalan zamanı akıllıca ve en doğru şekilde kullanmaktır" dedi. Kundak sınav öncesi yapılması gerekenler hakkında da bilgiler vererek "Sınav öncesinde şimdiye kadar yemediğiniz besini ilk defa tüketmeyin. Olabildiğince dışarıda yemek yemeyin. Uyku düzeninizi oturtmaya çalışın, uyku ve beslenme düzeninizde önemli değişiklikler yapmamaya özen gösterin. Sınava gireceğiniz yeri gidip görün. Yakın çevrenizle moral bozucu tartışmalardan uzak durun. Daha ziyade rahat olacağınız ortamları tercih edin. Sınav giriş belgeleri adreslere yollanmayacağı için www.ais.osym.gov.tr adresinden sınav giriş belgenizi muhakkak temin etmelisiniz. (sınav giriş belgesinin renkli olması şartı yoktur). Kimlik belgesi olarak sadece nüfus cüzdanı ve pasaport kabul edilmektedir. Nüfus cüzdanınız eski ise değiştiriniz" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title