Haberler

Lig Şöleni Şampiyonlar Gecesi ile Taçlanacak

Güncelleme:

Masa Tenisi, Satranç ve Atletizm Branşlarının şampiyonları kupalarını alacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayında Atletizm, Masa Tenisi ve Satranç branşlarında ilköğretim okullarına yönelik başlattığı Lig Şöleni yarın akşam (9 Mayıs Perşembe) düzenlenecek Şampiyonlar Gecesi ile taçlanacak. Lig şampiyonları, kupalarını ve sürpriz hediyelerini düzenlenecek Şampiyonlar Gecesi'nde alacak. Antikkapı Restaurant'ta 20.00'de başlayacak olan geceye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılacak. Ayrıca ilk üçe giren takımlar da kupa ve hediyelerini alacak.

LİG ŞÖLENİ GEBZE'DEN BAŞLADI

12 ilçeyi kapsayan Lig Şöleni 86 okul ve 600 öğrenci ile Gebze'den start aldı. Lig Şöleni boyunca okullarının başarısı için zorlu bir mücadeleye giren çocuklar sporun keyifli yanını gözler önüne serdi. İki ay süreyle Gebze ve İzmit'te Liglerin yarı final ve final müsabakaları gerçekleştirildi. Nisan ayının ortalarından itibaren ise Lig Şöleni'nin final heyecanı yaşanmaya başlandı.

ATLETİZM LİGİ FİNALİ

Atletizm Lig Finallerinde 42 şampiyon belirlenirken, erkekler bayrak yarışında Mustafa Necati Orta Okulu, kızlarda ise 60. Yıl ilköğretim Okulu birincilik kürsüsüne çıkmaya hak kazandı.

MASA TENİSİ LİGİ FİNALİ

Gebze Spor Salonu'nda yapılan Masa Tenisi Ligi'nin final müsabakalarına okulları adına öğrenciler zaferin için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Lige 1999 ve 2000 doğumlu öğrenciler katıldı. Tribünlerdeki öğrenciler de okullarını yaptıkları tezahüratlarla sürekli destekledi. Zorlu mücadelenin sonunda erkeklerde 50. Yıl İlköğretim birinci, Reysaş İlköğretim ikinci, Yeşilkent İlköğretim üçüncü ve Tahsin Tarhan İlköğretim Okulu da dördüncü oldu. Bayanlar da ise Conkbayırı İlköğretim birinci, Kroman Çelik İlköğretim üçüncü, İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim üçüncü ve Yeşilkent İlköğretim Okulu da dördüncü oldu

SATRANÇ LİGİ FİNALİ

Ligin Satranç Branşı'nın son hamlesini ise Atafen Koleji yaptı. Hasan Gemici Spor Salonu'nda yapılan Satranç Ligi final müsabakalarına 25 okul katıldı. Final müsabakalarında Derince Hikmet Uluğbay İlköğretim ikinci, İzmit Şehit Ümit Balkan İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Gebze Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title