Haberler

Kütahya Porselen'den Çocuklara Sürpriz Hediyeler

Kütahya Porselen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için sürprizler hazırladı.

Kütahya Porselen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar için sürprizler hazırladı. Sürprizlerden biri de çok sevilen hayali kahramanları yansıtacak olan boyama kitapları.

23 Nisan Perşembe günü Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edecek tüm çocuklara Kütahya Porselen'in çocuk setlerindeki eğlenceli karakterlerden oluşan boyama kitabı armağan edilecek.

Uzun Zürafa, Neşeli Maymun, Pıtırcık Ailesi, Şaşkın Ördek, Uç Uğur Böceği, Meraklı Panda, Prenses Çiçek, Sevimli Fare ve Şirin Sıpa; 23 Nisan'da çocukları yalnız bırakmayacak. Minikler istedikleri gibi renklendirebilecekleri bu eğlenceli karakterlerle keyifli vakit geçirecek. Kitapta yer alan bulmacalar onların gelişimine yardımcı olurken, boyama bölümü renkli bir dünyaya girmelerini sağlayacak.

Kitapta ayrıca Kütahya Porselen'in neşeli karakterlerinin çıkartmaları da yer alacak. Çocuklar bu çıkartmaları, kitaptaki Kütahya Porselen tasarımlarına diledikleri gibi yapıştırarak kendi porselen tasarımlarını yaratabilecek. Kütahya Porselen'in armağanıyla bütün çocuklar tasarımcı olma yolunda keyifli bir adım atmış olacak.

Kütahya Porselen'in sürprizleri bunlarla da sınırlı kalmayacak. Bu özel günde çocuklara özel hazırlanan takımlar, sevdiklerine neşeli bir hediye vermek isteyenlerin tercihi olacak. Eğlenceli figürlerle renklendirilmiş sağlıklı çocuk setlerindeki çatal, bıçak, servis tabağı, pasta tabağı, matara, kase, kupa ve yumurtalıklarla, yemek saatleri zevkli hale dönüşecek. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Porselen 23 Nisan Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bursa'da şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen 2 kardeş, damat tarafından katledildi

Bursa'da şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen 2 kardeş, damat tarafından katledildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title