Haberler

Kütahya'da Festival Devam Ediyor

Kütahya Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Çini, Termal, Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde terör olayları ve bu olaylarda verilen şehitler nedeniyle 4 konserin iptal edildiği, festivalin ise devam ettiğini söyledi.

Kütahya Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Çini, Termal, Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nde terör olayları ve bu olaylarda verilen şehitler nedeniyle 4 konserin iptal edildiği, festivalin ise devam ettiğini söyledi.

15 Ağustos Cumartesi günü Orhan Hakalmaz konseri ile başlayan Kütahya Festivali ülkede yaşanan olumsuz olaylar sebebiyle program değişikliğine gitti. Terör olayları sebebiyle Festivalde yapılması planlanan Mustafa Ceceli ve Fettah Can konserleri iptal edildi. Kütahya Belediyesinin almış olduğu bu karar vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Diğer taraftan konser etkinliklerinin iptal olmasına rağmen Festival alanı hala vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Festival katılımcıları ve vatandaş Belediyenin almış olduğu kararın son derece yerinde olduğunu söylediler. Katılımcılar "Şehitlerimize saygı gereği bu iptalleri herkez hoşgörü ile karyılamaktadır. Doğru olan yapılmıştır. Kütahya Valiliği'ne ve Belediye Başkanımıza hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz" dediler.

Festivalde konserlerin iptal edilmiş olmasına rağmen diğer etkinlikler devam edecek. 24 Ağustos Pazartesi günü Dursun Ali Erzincan lı nın etkinliği, 26-27 Ağustos Tarihlerinde Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 28 Ağustos günü Serdar Tuncer şiir dinletisi gerçekleştirilecek. 29 Ağustos Cumartesi günü ise Kütahya Belediyesi tarafından organize edilen Sünnet Şöleni yine fuar alanında yapılacak.

Festival 30 Ağustos Pazar günü sona erecek. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Hakalmaz Termal Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

title