Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu 249.Bölüm, KVP Yeni Bölümde Yer Yerinden Oynuyor

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 249.bölüm fragmanı ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin çok ses getirecek 249.bölümünden detaylar. Polat Alemdar'ın hayatı yoldaşlarının savaş çıkaracak kadar tehlikeli bir eylemi gerçekleştirmelerine bağlıdır. Vadi yeni bölüm 5 Mart Perşembe akşamı dizi severleri yine ekranları başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi bir bölümle Vadi severlerin karşısında olacak. 5 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 249.bölümde yer yerinden oynayacak. Polat'ın kaçırılmasıyla KGT ekibinde kırmızı alarm verilir. Cahit, Timur, Yasin ve Akif her yerde Polat'ı aramaktadır. Ancak karşılarında çok güçlü ve zeki insanlardan oluşan bir örgüt vardır.

Kurtlar Vadisi Pusu önceki bölümde tapınakçılara esir düşen Polat yüce majeste ile ilk kez yüz yüze konuşur. Polat'ın çocukluğundan bu güne kadar yaptığı her şeyi bilen yüce majeste Polat ile bir süre konuştuktan sonra hain planını devreye sokar.

Polat Alemdar'ı elinde tutan tapınakçılar onu kurtarmaya çalışan Cahit ve arkadaşlarını da etkisiz hale getirir. Tapınakçılar Türkiye'de gerçekleştirmek istedikleri hedefleri karşısındaki en büyük engelleri etkisiz hale getirmelerine rağmen onları öldürmek yerine kullanmayı tercih eder. Cahit ve arkadaşlarına bir görev veren tapınakçılar, bu görev için 24 saat süre verir.

Cahit ve arkadaşları 24 saat içinde Balkanlar'a gidip savaş çıkaracak nitelikte bir eylem gerçekleştirmek zorundadırlar. Bu eylemi gerçekleştirilmezse Polat Alemdar ölecektir. Detaylar ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 249.bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 249.yeni bölümü 5 Mart Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 249.BÖLÜM (5 MART PERŞEMBE)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1)

Mojekler MekanymobilWeb@haberler.com:

bu bolumu seyretdigimde hakikatden hem Balkanlarda savaş çikacak gibi gorundi bana. bolge yumuşak yer. birinci dunya savaşida buradan çikmişti..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title