Haberler

"Kupada İlk Maçımızı Oynadık"

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Kupada ilk maçımızı oynadık. Hem puan hem moral açısından başlangıç önemliydi. Oyuna iyi başladık. Pozisyon vermeden iki gol bulduk. Ama Paulo'nun sağdan veremediği toptan sonra üçüncü golü bulamadık ve rakip pozisyonlar buldu. İkinci yarıda da sayısal fazlalığımıza rağmen rakibin pozisyonları oldu. Oyun disiplininden kopmalar da oldu. Skor lehimizeydi ama oyunu yönetemedik. Zihinsel ve fiziksel yorgunluklar oyunumuzu geri getirdi. Yine de kazandığımız için mutluyuz" dedi.

YANAL: ONUR'U YÜREKTEN KUTLUYORUM

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, şunları söyledi:

"Kaleci Onur'u yürekten kutluyorum. Bugün Trabzonspor'u 12 kişi oynattı. Hakikaten çok başarılı bir performans. Uzun süren bir sakatlık sonrasında bir takım tartışmaların içinde olmasına rağmen karakteri ve çizgisiyle Türk futbolunda çok önemli bir değer olduğunu bir kez daha kanıtladı. Oyuna iki asistle başladık. Çıkarken kaptırdığımız iki topun karşılığında iki gol yedik. Mental anlamda hücumu çok arzuluyoruz ama bunun karşılığı olan savunmanın da önlemleri olmalı. Çıkarken kaptırdığımız iki top sonrasında yediğimiz gollerden sonra oldukça efor sarf etmek zorunda kaldık. Belki 5 – 5 veya 7 – 5 bitecek bir karşılaşmaydı ama Onur kalesini iyi kapattı. Mental ve teknik anlamda oyunu daha disiplinli götürmek zorundaydık ama yapamadık".

HALİL: ONUR'UN SAYESİNDE 3 PUAN ALDIK

Trabzonspor'un ilkg olünü atan Halil Altıntop maç sonunda düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Ligdeki Eskişehir maçındaki gibi oy.una iyi başladık ancak bu kez golü bulabildik. Üçüncü golü de atabilirdik. Maalesef bütün sezonda olduğu gibi bir iki olumsuz şeyde takım çabuk kırılıyor. Çabuk olumsuzluğa kapılıyor. Maalesef yine onu gördük. Maç farklı bitebilirdi. Sadece Onur'un sayesinde 3 puanı aldığımızı düşünüyorum. Gerçekten inanılmaz oyun çıkardı. 5 - 6 tane yüzde yüz pozisyon kurtardı. Kendisini tebrik ediyorum. Umarım Galatasaray maçını olumlu şekilde kapatırız. Kendimize çeki düzen verip toparlanmamız gerek. Hedeflerimize böyle kesinlikle ulaşamayız. O yüzden umarım Galatasaray maçını da iyi bir sonuçla kapatırız."

"ARTIK 20 YAŞINDA DEĞİLİM"

-Halil, taraftarların önceki maçlarda kendisini yuhalamasıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de, "Artık 20 yaşında değilim. 30 yaşındayım artık. Bazı tecrübelere sahip olduğumu düşünüyorum. Geçen hafta nasıl yuhaladılarsa, bugün nasıl alkışladılarsa, üç gün sonra tam tersi de olabilir. Türk insanı duygusal olabiliyor. İnsanlar bir an kırılıp üzülüyor, kızıyor ama bir iki saat içinde unutuluyor. Tabii ki bazen üzülüyorum, bazen seviniyorum. Onları anlamaya çalışıyorum ve anladığımı düşünüyorum" dedi.

Trabzonspor'un ikinci golünün sahibi Adrian ise, "Mutluyuz. Önemli bir galibiyet aldık. Ligde yenildiğimiz için kazanmayı çok istiyorduk. Üç gün sonra çok önemli bir maçımız var. Şimdi tüm hazırlıklarımızı o maç için yapacağız" diye konuştu.

VEYSEL: ONUR'A YENİLDİK

Eskişehirsporlu Nuhiu ise, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maalesef maçı çok şanssız başladık. Daha sonra oyunu domine ettik ama bugün top bizi sevmedi. Trabzonspor kalecisini iyi oyunundan dolayı tebrik ediyorum" dedi. Veysel Sarı da, "Takım olarak maça kötü başladık. Kendi hatalarımızdan kötü goller yedik. Sonra toparladık ama 7 – 8 tane pozisyon kaçırdık. Takım olarak sadece Onur'a yenildiğimizi düşünüyorum. Allah onu nazarlardan saklasın. Maşallah diyorum. İnşallah bir daha sakatlık yüzü görmez. Rüzgarı arkasına aldı ve bize geçit vermedi" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Ersun Yanal Şenol Güneş Trabzonspor Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title