Haberler

Şehrin Festivali "İstanbul Blue Night" Sona Erdi

Güncelleme:

"İstanbul Blue Night" şehir festivali, dev sanatçılarla gerçekleşen konserleri, eğlenceli sokak aktiviteleri ve tüm coşkusuyla sona erdi.

Beyoğlu'nda festival coşkusu!

Bu sene dördüncü kez gerçekleşen "İstanbul Blue Night" şehir festivali, dev sanatçılarla gerçekleşen konserleri, eğlenceli sokak aktiviteleri ve tüm coşkusuyla sona erdi. Her senenin Şubat ayında İstanbul'u mavinin ruhuna boyayıp, sanatsal ve eğlenceli aktiviteler eşliğinde kutlanan festivale bu sene damgasını, Indigo'da setinin başına geçen The Prodigy'nin vokali Maxim ve Roxy'deki DJ'lik performasıyla ünlü R&B sanatçısı Craig David vurdu. Mabel Matiz, Pinhani, Hüseyin Karadayı gibi yerli isimlerin de Beyoğlu'nun en popüler mekanlarında verdikleri konserlerle devam eden İstanbul Blue Night eğlencesi, Rehab'de R.I.O. ft. U-Jean ve Garaj istanbul'da Maceo Plex performansları ile sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Bu sene ilk olarak 21 Şubat'ta Babylon'da gerçekleşen, ünlü oyuncu Elijah Wood ve DJ Turquoise Wisdom'ın bir araya gelerek oluşturduğu Wooden Wisdom ve DJ Fitz performansı ile başlayan İstanbul Blue Night coşkusu, 28 Şubat final gecesi ile İstanbulluları şehrin ritmiyle buluşturdu.

The Prodigy'nin vokali Maxim, Craig David, R.I.O. ft U-Jean, Maceo Plex, Mabel Matiz, Pinhani, DJ Ema Stokholma, Hüseyin Karadayı, Mehmet Tez, Melis Balcılar & Orkestrası, Lowearth, DJ Nikita, Art Diktatör & Hoassaa, DJ Gökhan Uzelli ve Proxy gibi farklı tarzlardaki müzik türlerini aynı gece İstanbullularla buluşturan İstanbul Blue Night, Beyoğlu'nu büyük bir festival alanına dönüştürdü.

Grafitti sanatçılarının Beyoğlu sokaklarını renklendirdiği festivalde ayrıca Beyoğlu'nun simgesi tramvayda DJ'lik yapan Oben Budak da performansıyla tüm caddeyi coşturdu. Uninvited Jazz Band gibi sokak müzisyenlerine de çeşitli mekanlarda sahne alma şansı tanıyan festivalde Rhythm Arena grubu da İstiklal Caddesi boyunca 28 Şubat'a özel performans sergiledi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Craig David İstanbul Beyoğlu Maxim Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title