Haberler

    Mabbas

    Türkiye'nin en deneyimli ve donanımlı DJ'lerinden biri olan Mabbas, Moderat konserinin gerçekleşeceği 11 Kasım'da partiyi #studio'ya taşıyacak!

    Türkiye'nin en deneyimli ve donanımlı DJ'lerinden biri olan Mabbas, Moderat konserinin gerçekleşeceği 11 Kasım'da partiyi #studio'ya taşıyacak!

    DJ'lik kariyerine 1996 yılında başlayan Mabbas; Radio Cool, FG 93.7, Radyo Eksen, Radyo 92.3 ve Dinamo.fm'de hazırladığı radyo programlarıyla büyük kitlelere ulaşmayı başardı.

    Babylon, Indigo, Roxy, Dulcinea, Roxy, Plus, Godet, Smoke, Blanco, Dirty, The Hall, Ghetto ve Kiki gibi mekanlar, Mabbas'ın bugüne kadar dans pistini hareketlendirdiği yerlerden sadece birkaçı… İstanbul içi ve dışında sayısız etkinlikte sahne alan Mabbas; kimi zaman saf elektronik, kimi zaman ise eklektik setleriyle dinleyicilerini uzun saatler boyunca dans ettirmeyi başardı. Swayzak, Plaid, Ladytron, Gus Gus, Plump Djs, Chicks on Speed, Stanton Warriors, Paul Kalkbrenner, The National ve Black Lips gibi isimlere ev sahipliği yapma şansını yakalamasının haricinde Orbital, The Prodigy ve Moby gibi dev isimlerin İstanbul konserlerinin ardından gerçekleşen partilerde de Mabbas'ın imzası var!

    Müzikseverler, bugüne kadar Türkiye'de gerçekleşen birçok festivalde de Mabbas'ın setiyle uzun süre dans etti. Bu festivallerin arasında Rock'n Coke, One Love Festival, Phonem by Miller, Bughole ve Creamfields İstanbul yer alıyor.

    Klasikleşmiş türler arası eklektik geçişini bu gece bir kenarda bırakacak Mabbas, "Sad Techno" konsepti altında seyirciyi derinden etkileyecek bir setle unutulmaz bir gecenin devamını getirecek. Freud'un Nostalji okuması üzerinden gidersek "Özlenen, kucaklanmak istenen ideal bir geçmiş" kavramını notalara dökecek Mabbas, Moderat konserinin gerçekleşeceği 11 Kasım'da DJ setiyle #studio'da olacak!

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Babylon Türkiye Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title