Haberler

Uzman Çavuş, Boşanma Davası Açtığı Eşine Karşı Mahkemeden Koruma Kararı Çıkarttı

Güncelleme:

Trabzon'da yaşayan uzman çavuş, boşanma davası açtığı eşine karşı mahkemeden 6 ay koruma aldı. Uzman çavuş, Trabzon'da koruma kararı bulunan 400'ü aşkın kadının arasındaki tek erkek.

Trabzon'da yaşayan Uzman Çavuş M.K., 9 yıllık eşi S.K.'ya şiddetli geçimsizlik yaşadığı gerekçesiyle geçen yıl boşanma davası açtı. Uzman Çavuş M.K. eşinin kendisini rahatsız ve tehdit ettiğini belirterek 2 kez koruma talebinde bulundu. Mahkeme mağdura yönelik şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürücü söz veya davranışlarda bulunulmaması şartını koydu ve M.K.'yı 6 ay süreyle koruma altına aldı.

400 KADIN ARASINDA KORUNAN TEK ERKEK

S.K.'nın karara yaptığı itiraz reddedilirken Trabzon'da koruma kararı bulunan 400'ü aşkın kadının arasında yer alan tek erkeğin uzman çavuş M.K. olduğu öğrenildi.

EŞİ PEŞİNİ BIRAKMADI, 200 BİN TL'LİK DAVA AÇTI

Eşi S.K. ise Uzman Çavuş M.K.'nın peşini bırakmadı. Trabzon Aile Mahkemesi'ne avukatı Aslıhan Bezirganoğlu aracılığıyla başvuran S.K., 200 bin TL maddi ve manevi tazminat talebinde bulundu. S.K. ayrıca 2 çocuğu için ayrı ayrı bin TL nafaka istedi.

S.K. mahkemeye verdiği dilekçesinde eşinin kendisini aldattığını fotoğraflarla tespit ettiğini iddia etti. Boşanma davasının ardından tazminat davası karara bağlanacak. (Kaynak: Haberturk)

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Trabzon 3. Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (1)

Esra:

Meraba benim esim uzman çavuş bana kadar tazminat verir cocuklarım icin ne kadar nafaka ve benim icinde ne kadar nafaka öder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title