Haberler

Köpeğin Çocuğa Saldırdığı Anlar Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

İzmir Karabağlar'da arkadaşlarıyla birlikte bakkala gittiği sırada köpeğin saldırısına uğrayan çocuğun sağ kulağı koptu.

Karabağlar ilçesinde köpeğin saldırdığı bir çocuğun kulağı koptu Karabağlar ilçesinde köpeğin saldırdığı bir çocuk yaralandı.

VATANDAŞLAR KURTARDI

Alınan bilgiye göre, Yeşilyurt Sevgi Yolu'nda arkadaşlarıyla bakkala giden Kerem Berat İşcan'a (3), bu sırada Ş.G'ye ait köpek saldırdı. İşcan, vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı.

SAĞ KULAĞI KOPTU

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kerem'in sağ kulağının koptuğu, kafasından da yaralandığı belirlendi. Plastik Cerrahi Servisine kaldırılan İşcan'ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Karabağlar Yeşilyurt İzmir Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500

Yorumlar (49)

Altug:

sahibi olan asil iti olduresiye doveceksin. . kopek besleyenler zaten piskolojik rahatsizligi olan ezik tiplerdir. . Allah o hayvanlari evinizde besleyin diye mi yaratti , asil iti suruleri sizlersiniz. . kadinin birinide gecenlerde eskisehirde kopekler parcaladi artislik yapip ekmek goturuyordu o kadar ac insan varken ne modern diyeceklerdi ya gordu modernligi. . Gayri fitri seyler yapmayin o cocugun kulagimi onemli sizin akil hastaligi it sevginiz mi. . manyaklar. . lanet olsun sizin gibi cahillere.

52
0
yanıtYanıtla
N.KARA:

İNSAN NEDEN PİTBUL TAŞIR KARDEŞİM BU KADARMI ÖTLEK BU KADARMI TIRSAKSIN

31
1
yanıtYanıtla
Esma:

köpek taşıyan besleyen embesillerin Allah cezasını versin inşallah saldırgan bir hayvanı ne diye beslersiniz geçen yolda yürüyorum arabadan bunu gibi bir it düştü fırladı arabadan kaçıyor gibiydi tamda hedefinde ben vardım nasıl koştuğumu bile hatırlamıyorum ne diye insanları korkutup zarar verirsiniz anlamıyorum şerefsizsiniz kızınız bacınız yok mu sizin

32
0
yanıtYanıtla
Laz Mobil-ANDROID:

türk polisi gibi saldırdı

2
28
yanıtYanıtla
ahmet:

İçimden hep şu geçiyor, koyucam belime tabancayı, yolda nerede kimin farketmez, pitbul görünce yaklaşıp pitbulun kafasına sıkıp gebertmek, sahibi dellenirse onun da ayaklarına. bi bitmediniz ya.

24
0
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Helal olsun o Amcaya cocuk a fazla zarar vermeden kurtarmis Devlet bu Amcanin davranisina karsi bir Hediye vermesi lazim helal olsun ellerinden operim boyle kopekler uyutulmasi lazim

24
0
yanıtYanıtla
SEZAR:

HAYVAN SEVERLER NEREDE ACABA

21
1
yanıtYanıtla
capkin:

ulen serefsizin cocugu köpegine sahip cikamiyorsan neden yaninda gezdiriyorun onuinsallah birgünde seni parca parca parcalarda geberir gidersin ne sucu var simdi o cocugun yazik belki cocuk bir kulahi hazarli olacak sadece sen vede senin köpeginden dolayi

21
1
yanıtYanıtla
N.KARA:

HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEM GİDER O KÖPEĞİ VURURUM. . .

18
2
yanıtYanıtla
Alper:

bilmem neyin cocugu katil kopek tasiyor yaninda , omur boyu hapis cezasi vereceksin o pis itin it sahibine

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title