Haberler

Konya Endüstri Zirvesi'ne Doğru

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, 27-30 Nisan'da gerçekleştirilecek Konya Endüstri Zirvesi'ne ilişkin, "Bu fuarın tanıtımını, Türkiye'deki 13 ofisimizle, 1 yıldan uzun süredir yapıyoruz.

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, 27-30 Nisan'da gerçekleştirilecek Konya Endüstri Zirvesi'ne ilişkin, "Bu fuarın tanıtımını, Türkiye'deki 13 ofisimizle, 1 yıldan uzun süredir yapıyoruz. Yaklaşık 70 otobüsle illerden ziyaretçilerimizi fuar alanına taşıyacağız. Geçen yıl 50 bin ziyaretçimiz vardı bu yıl ise 55 bin ziyaretçi hedefliyoruz." dedi

Ayyıldız, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'de 60 ilden ziyaretçi ve katılımcıyı zirvede bir araya getireceklerini söyledi.

Bu yıla tarım fuarı ile başladıklarını kaydeden Ayyıldız, endüstri zirvesi adı altında 4 farklı sektörü bir araya getireceklerini belirtti.

Ayyıldız, yapılacak fuarın Türkiye'nin en büyük fuarlarından biri olduğuna dikkati çekerek, "Metal işleme sektörünün kalbi Konya'da atacak. Bu fuarın tanıtımını, Türkiye'deki 13 ofisimizle, 1 yıldan uzun süredir yapıyoruz. Yaklaşık 70 otobüsle illerden ziyaretçilerimizi fuar alanına taşıyacağız. Ayrıca sergilenmek üzere şu an 500 makine fuara alanımıza geldi. Geçen yıl 50 bin ziyaretçimiz vardı bu yıl ise 55 bin ziyaretçi hedefliyoruz" diye konuştu.

Yurt dışı heyetlerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası alanda elektrik-elektronik, beyaz eşya ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmalara davet gönderdiklerini anımsatan Ayyıldız, Rusya, Gürcistan, İran, Mısır Makedonya ve Bulgaristan'da bulunan ofisleri aracılığıyla yaklaşık 40 ülkeden alım heyetleri ile ikili iş görüşmeleri olacağını aktardı.

Ayyıldız, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) kendilerine destek verdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Fuarda Konya Sanayi Odası'nın her yıl gerçekleştirdiği ikili iş görüşmeler de olacak. Özellikle bu yıla mahsus yeni icatlar ve patent günleri adı altında 27 ve 28 Nisan'da bir sergimiz olacak. Burada Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Üniversiteler Birliği'nin hazırladığı 7 ilden ve 11 üniversiteden ürünün patentini almış ya da almaya başvurmuş yeni buluşu sergileyeceğiz. Ayrıca fuarda teknokentler de stant açacak."

Kaynak: AA / Güncel

Ali Ayyıldız Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title