Haberler

Komşu Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 3 Yaralı

Edirne’nin Enez ilçesinde çocukları gürültü yapıyor diye komşularıyla tartışan bir kişi, dehşet saçtı.

Edirne'nin Enez ilçesinde çocukları gürültü yapıyor diye komşularıyla tartışan bir kişi, dehşet saçtı. Feci olayda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Edirne'nin Enez ilçesi Kırkpınar Tatil Sitesinde meydana gelen olayda Hasan O. (63) ve eşi Cumaziye O. (63) bitişiklerindeki evde oturan komşuları Matem K.(63) ve Fatmagül K.(60) ile tartışmaya başladı. Çocukların gürültü yapması nedeniyle başlayan tartışma, kavgaya dönüşmeden taraflar, komşular tarafından sakinleştirildi.

Evinin önüne konuşmaya gitti kavga tekrar başladı

İddiaya göre, Fatmagül K., bir süre sonra Hasan ve Cumaziye O. çiftiyle konuşmak için evlerinin önüne geldi. Konuşma sırasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan O., Fatmagül K.'yı karın ve göğsünden 6 kez bıçakladı. Eşinin kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Matem K., Hasan ve Cumaziye O.'yu dövdü. Bu sırada Matem K. da Hasan O. tarafından çenesinden bıçaklandı.

Yaralılar tedavi altında

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Enez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Fatmagül K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Matem K. ile Hasan ve Cumaziye O. ise, ilk müdahalelerinin ardından polis gözetiminde Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Fatmagül K.'nın cesedi ise, Enez Devlet Hastanesi morgunda nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İstanbul'da oturan ve yaz tatillerini Enez ilçesi sahilinde geçiren aileler arasında daha önce de benzer nedenlerle kavga çıktığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırkpınar İstanbul Enez 3.Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title