Haberler

Köktaş: "Milletimiz Erdoğan'ı 12. Cumhurbaşkanı Olarak Seçecek"

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Dayatmacılara, baskıcılara, şantajcılara, montajcılara hiç bir zaman boyun eğmeyen aziz milletimiz 10 Ağustos'ta kendi içinden çıkmış, milletin ta kendisi olan Recep Tayyip Erdoğan'ı 12. Cumhurbaşkanı olarak seçecektir” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Dayatmacılara, baskıcılara, şantajcılara, montajcılara hiç bir zaman boyun eğmeyen aziz milletimiz 10 Ağustos'ta kendi içinden çıkmış, milletin ta kendisi olan Recep Tayyip Erdoğan'ı 12. Cumhurbaşkanı olarak seçecektir" dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sandık eğitim toplantısının ardından Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nin bahçesinde açık hava mitingi gerçekleştirildi. Düzenlenen açık hava mitingine AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, eski Milletvekilleri Musa Uzunkaya, Fatih Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Voral, teşkilat üyeleri ve Fevzi Çakmak ile Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri katıldı.

Türkiye artık siyasi ve ekonomik kriz endişesi içinde olan değil, herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülke olduğunu ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Türkiye, AK Parti iktidarlarıyla birlikte sağlıktan eğitime, ulaşımdan konuta, adaletten emniyete kadar her alanda hizmetlerden mahrum olan insanların değil, kaliteli hizmet alan insanların ülkesi haline gelmiştir. Türkiye, artık her sabah bir kriz veya darbe haberi alma korkusuyla yaşayanların değil, çocukları ve ülkesi için geleceğe güvenle bakan insanların ülkesi haline gelmiştir. Türkiye artık yardım alan değil, yardım eden bir ülkedir. Takip eden değil, takip edilen ülke haline gelmiştir. Türkiye artık kıyafeti veya inancı yüzünden okul ve devlet dairesi kapılarından kovulanların değil, her kimliğin, her inancın, her yaşam tarzının serbestçe birlikte yaşadığı bir ülke haline gelmiştir. Türkiye artık hedefleri olan bir ülkedir. Sadece yarını değil, 2023'ü, 2053 ve 2071'i kendisine hedef koyan bir ülkedir. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023, milletimiz için büyük bir hedeftir. Gayretimiz, çabamız, çalışmamız Siyasette, ekonomide, kültürde, bilimde, hayat kalitesinde milletimize layık, çok daha ileri düzeylere ulaşmak içindir. 10 Ağustos'ta milletimizin iradesi ile yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemiz için tarihi bir öneme sahiptir. Milletimiz Cumhurbaşkanını kendisinin seçmesi kararını 2007'de yapılan halk oylamasında muhalefete rağmen vermiştir. Böylece 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi çok farklı bir anlam da kazanmıştır. AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı ile başlayan Yeni Türkiye'yi inşa süreci, Cumhurbaşkanını halkın seçmesiyle birlikte en parlak dönemine ulaşacaktır. Yeni Türkiye, bilgisi, üretimi ve yönetimi ile lider bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, üretimden spora, bilimden ihracata kadar dünya markası olan bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, finansta, sağlıkta, eğitimde, kültürde dünyanın cazibe merkezi olan bir Türkiye olacaktır. Bu anlamda dayatmacılara, baskıcılara, şantajcılara, montajcılara hiç bir zaman boyun eğmeyen aziz milletimiz 10 Ağustos'ta kendi içinden çıkmış, milletin ta kendisi olan Recep Tayyip Erdoğan'ı 12. Cumhurbaşkanı olarak seçecektir."

Konuşmasının ardından Başkan Köktaş, mitinge katılanlarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Yerel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Kanun teklifi Meclis'e geliyor! 3 kez stokçuluk yapana 6 gün kapatma cezası

Kanun teklifi Meclis'e geliyor! 3 kez stokçuluk yapana 6 gün kapatma cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title