Haberler

Adıyaman'da Kendini Asan İki Çocuk Babası Şahıs Son Anda Kurtarıldı

Güncelleme:

Adıyaman'da kendisini tavana asan iki çocuk babası şahsı yakınları son anda kurtardı.

Adıyaman'da Karapınar Mahallesi, 26117 sokakta ikamet eden ve kendisini tavana asan iki çocuk babası şahsı yakınları son anda kurtardı.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi, 26117 sokakta ikamet eden 2 çocuk babası olan Ş.B. (32), maddi sorunlardan dolayı ikamet ettiği evin odasının tavanına ip bağlayarak intihar teşebbüsünde bulundu.

İPTEN ALDILAR

Boynuna geçirdiği ip ile kendisini tavana asan Ş.B'yi odaya giren yakınları görünce şahsı hemen ipten kurtardı. Olay yerine gelen 112 ekipleri Ş.B'ye yaptığı ilk müdahalenin ardından şahsı ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

ÇOCUKLARI KOMŞULAR SAKİNLEŞTİRDİ

İntihar teşebbüsünde bulunan Ş.B'nin ayakkabı boyacılığı yaptığı öğrenildi. Babalarının sedyeyle ambulansa bindirildiğini gören ve gözyaşı döken 2 çocuğu komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Ş.B'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karapınar Adıyaman Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (4)

YAZIK:

TÜRKİYE ARABLARI BESLİYOR ARABLAR BİRBİRİNE ACIMIYOR BİZ ARABLARA ACIYOZ BİZİM FAKİRİMİZDE İNTİHAR EDİYOR CİNAYET İNTİHAR ÇUVALDI OLAN BİZ TÜRKLERE OLUYOR

4
1
yanıtYanıtla
dogrucu:

akp türkiyesinden manzaralar sadaka kültürüne alıştırılmış bir halk bazı yerlerde gerçek ihtiyaç sahipleri yardım bile alamıyor eger akp li degilse acındanda ölse zırnık yok kendilerine gelince yagma hasanın böregi ye babam ye çatlarlar inşallah

4
1
yanıtYanıtla
LA GETndr_hh@live.de:

Cok haklisin, bu AKP nin yuzunden hepsi. :))) Zaten AKP den once ne intihar vardi Turkiye de ne de maddi zorluklar... :))) Hersey toz pembeyken AKP geldi ulkeyi mahvetti. :))) Yakinda WC de ayagin kayarsa o da AKP nin sucu bak demedi deme... :)))

yanıt0
yanıt0
deniz:

sanayi ve tarım güçlenmeli komşudaki yanan ateş durmalı yok sa çok insan bunalıma girecek issizlikten

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title