Haberler

Kemer'de Türk-Rus Dostluk Maçı Yapıldı

Antalya’nın Kemer ilçesinde Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu personeli ile Kemer İlçesi yerel idarecileri arasında yapılan dostluk futbol maçı 7-7 berabere sonuçlandı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu personeli ile Kemer İlçesi yerel idarecileri arasında yapılan dostluk futbol maçı 7-7 berabere sonuçlandı.

Daha önce Kazakistan ve yine Rusya ile oynanan dostluk müsabakalarının 2016 yılı son maçında,Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu Personeli ile Kemer yerel idarecileri karşı karşıya geldi.

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Hasan Özak, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı'nın katıldığı organizasyonda, konuklardan Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu yardımcısı Vyacheslav Mikhaylov, Rusya Federasyonu Antalya Konsolosluğu Ateşesi Alexander Ryumkov, Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Konsolos yardımcısı Nisangül Karateyeva, Almanya'nın Antalya Konsolos yardımcısı Jörg Fürstenau Viskonsül ile Kemer protokolü de hazır bulundu.

Karşılaşmadan önce şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve Türkiye Rusya Milli Marşları okundu.

Karşılıklı akınlarla geçen maçta goller de karşılıklı atıldı ve karşılaşma 7-7 berabere sonuçlandı.

Maç sonunda sahada oyuncular ve protokol birbirlerine baklava ikram ederken, yıl boyu devam eden dostluk etkinliklerine katılan ve katkıda bulunanlara plaketler takdim edildi.

Plaket töreninde konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 2017 yılında 9 Mayıs Rus Zafer Bayramı'nı yeniden kutlayacaklarını umduğunu ifade etti. Gül, Rusya'daki bir sanatçı grubunun festival yapacağı yer için yapılan ankette Kemer'in çıktığını belirterek bu konudaki görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Kemer kaymakamı Mustafa Cihed Feslihen de, dostluk temelli organizasyonun Kemer için çok önemli ve anlamlı olduğunu belirterek, "Bundan sonra yapacağımız yeni organizasyonlarla yine bir araya gelmeyi ümit ediyoruz. " dedi.

Maç sonunda, Almanya, Rusya ve Kazakistan Konsolosluğu yetkilileri ile Otel işletmecisi Erendiz Ellen, VELES Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadezda Belit ve Yeminli Tercümen Ahmet Aykaç'a da plaket takdim edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gül Kazakistan Antalya Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title