Haberler

Kelkit'te, "Sağlıklı Yaşam" Yürüyüşü Yapıldı

Kaymakam Gazel: "Sağlıklı toplum yetiştirmek için yapmamız gereken yürümektir"

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, sağlıklı toplum yetiştirmek için yapılması gerekenin yürümek olduğunu söyledi.

Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Kelkit Toplum Sağlığı Merkezince "Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz" sloganı ile yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe Gazel'in yanı sıra Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürü Engin Pehlivan, Gümüşhane Sağlık Müdürü Emre Boşnak, Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Hakan Kıymık ve sağlık çalışanları katıldı.

Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi önünde davul zurna eşliğinde başlayan yürüyüş, Kiptaş Kent Parkında sona erdi.

Gazel, burada yaptığı konuşmada, sağlıklı toplum yetiştirmek için yapılması gerekenin yürüyüş olduğunu belirterek, "Yürüyüşü özendirmek gerekiyor. Bu tür etkinlikleri, geleneksel hale getirmemiz halinde katılımın daha da artacağını tahmin ediyorum. Çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve yaşlılarımıza yürüyüşün önemini anlatmamız gerekiyor" dedi.

Pehlivan ise yürüyüşün amacının ise farkındalık oluşturup alışkanlık yaratmak olduğunu ifade ederek, "Asıl amacımız obeziteye dikkat çekmek, fiziksel aktiviteyi özendirmektir. Bu amaçla her ayın son haftasında ilimizin değişik yerleşim alanlarında yürüyüş yapıyoruz" diye konuştu.

Etkinlik, katılımcılara adım ölçer dağıtımının ardından sona erdi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Emre Boşnak Gümüşhane Kelkit Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title