Haberler

Kelkit Kaymakamı Erten:

Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Özellikle Kız Çocuklarının Ortaöğretim Kurumlarına Gönderilmesi İçin Komisyon Oluşturduklarını Söyledi.

Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, özellikle kız çocuklarının ortaöğretim kurumlarına gönderilmesi için komisyon oluşturduklarını söyledi.

Erten, yaptığı açıklamada, ilçenin öğrenci sayısının her yıl arttığını belirterek, 'Eğitim alan çocuklarımızın artmasının hem ilçemize hem de ülkemize yararı olacaktır' dedi.

Özellikle kız çocuklarının ortaöğretim kurumlarına gönderilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, İlçe Müftüsü Abdullah Kır ile Milli Eğitim görevlileri İsmail Yücel ve Yaşar Nas'tan oluşan ve kendisinin de içinde bulunduğu komisyon oluşturduklarını anlatan Erten, şunları kaydetti:

'Komisyon görevlileri, ilçe merkezi ile belde ve köylere kadar giderek ailelerin kız çocuklarını liseye ve anaokuluna göndermeleri için çalıştı. Bunda başarılı olduk. Bir önceki eğitim-öğretim dönemiyle bu dönem arasında hem ortaöğretim hem de anaokulu öğrenci sayısında büyük artış yaşandı. Önümüzdeki yıllarda da öğrenci sayısını artıracağız. Ekonomik ve diğer sorunları olan öğrencilerimizin sıkıntılarını tamamen çözerek eğitimlerine devam etmelerini sağlayacağız.'

(ERD-ORH-MHD) - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title