Haberler

Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Dere İçinde Bulundu

Güncelleme:

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde alzheimer hastası 85 yaşındaki İsmi Çay'a, yaşadığı mahalleye 5 kilometre uzaklıkta bir dere içinde ulaşıldı.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana haber alınamayan yaşlı alzheimer hastası kadın, mahalleye 5 kilometre uzaklıkta bir dere içinde bulundu.

MAHALLESİNDEN 5 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Ericek Mahallesinde, üç gün önce tarlasına gitmek üzere evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan alzheimer hastası 85 yaşındaki İsmi Çay mahalleye yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki bir dere kenarında bulundu.

ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BU YANA KAYIPTI

Geçtiğimiz çarşamba gününden bu yana mahallenin bölgesindeki her yerde jandarma ile AFAD ekipleri tarafından aranan kadından haber alınamamış arama çalışmalarını sürdüren ekipler ve arama kurtarma köpekleri kadına dair hiçbir bulguya ulaşamamıştı.

DERE İÇİNDE OTURURKEN BULUNDU

Bugün sabah itibari ile Dursunbey'de faaliyet gösteren kurumlardaki gönüllü ekiplerin de katıldığı arama kurtarma çalışmalarında arama yapılan alan genişletildi.

Yaklaşık 110 kişinin katıldığı arama kurtarma çalışmaları olumlu sonuç verirken, alzheimer hastası 85 yaşındaki İsmi Çay gönüllü ekipler tarafından Ericek Mahallesine yaklaşık 5 kilometre uzaktaki Bağlar Deresinde bulundu. Derenin ortasındaki bir taşa oturarak bekleyen kadın arama ekipleri tarafından kurtarıldı.

112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Dursunbey Ericek Yerel Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (7)

vanlı:

butun annelere kurban olurm onlr bizm başmzn tacıdr allahm sen annelrmz basmzda eksk etme ne olur allahım

30
0
yanıtYanıtla
seda:

yazık neneme ya çocukları flan yokmu sahip çıksınlar

26
1
yanıtYanıtla
akif:

MaşaAllah neneme

21
0
yanıtYanıtla
firat dicle:

devlet bu gibi hasta yasli insanlara yardim etsin bugün teknoloji ilerlemis bu yasli bayana koluna bir cip taksin o zaman bu yasli ninemiz korkusuzca serbest gezsin kayip oldugu anda bes dakika icerisinde bulunur yoksa bir daha kayip olursa Allah götermesin daha baska bir sekilde bulunur günahi vebali bastakilerin boynundadir Viransehirli

19
1
yanıtYanıtla
Hdp:

Sahip cikmaliyiz toplumca devletce emekci annelerimize ninelerimize

13
3
yanıtYanıtla
sinir:

bakın işte bu ninemiz de batı da ama fakir bakıma muhtaç. . . en batı daaaaaaaa. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
vatandas:

85 yaşında!!!!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title