Haberler

Kars Belediye Başkanı Karaçanta, Personele Çifte Bayram Yaşattı

Kars'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, ücretlerine 350 lira zam yapılan Belediye işçileri çifte bayram sevinci yaşadı.

Kars'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, ücretlerine 350 lira zam yapılan Belediye işçileri çifte bayram sevinci yaşadı.

1 Mayıs nedeniyle Temizlik İşleri Müdürlüğünde bir araya gelen Belediye işçileri, saatlerce davul- zurna eşliğinde halay çekti. Bayram havasında geçen 1 Mayıs kutlamalarına katılan Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, kadrolu 98 işçinin ücretine 350 lira zam yaptıklarını açıkladı. Aylık 2 bin 650 lira ücret alan işçilerin bu aydan sonra 3 bin lira alacaklarını belirten Başkan Karaçanta ayrıca, 102 memurun aldığı 300 TL sosyal denge tazminatının 400 liraya çıkarıldığını belirttii. Murtaza Karaçanta şöyle koınuştu:

"Bugünün anlamına uygun bir müjde vermek istiyorum. Maaşlarınıza çok değil ama bir miktar da olsa bir şeyler yaptık. Bunu da bilmenizi istiyorum. Değerli mesai arkadaşlarım; gönlüm isterdi ki daha çok zam yapayım ama, malum belediyenin durumu, içinde bulunduğumuz sıkıntılara rağmen yine de rakamı yüksek tutmaya çalıştık. Net olarak 350 TL maaşlarınıza zam yaptık. Bir yerlerde başkan övünerek konuşuyorsa, bunu beraber çalıştığı mesai arkadaşlarına borçludur. Ben buna inanan biriyim. Dolayısıyla ben sizin hepinizin bir kez daha gözlerinden öpüyorum ve ulusal emek ve dayanışma gününüzü candan kutluyorum."

Başkan Karaçanta'nın açıklamlaırnı dinleyen ve mutlu olan işçiler 'En büyük başkan bizim başkan' sloganları atarak alkış ve ıslıklarla sevinç gösterisinde bulundu. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murtaza Karaçanta 1 Mayıs Kars Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1)

Yusuf Kars:

SEN o hayalle yaşa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title