Haberler

Karamanlı'da 2 Otomobil Çarpıştı: 5 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Burdur'un Karamanlı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Burdur- Karamanlı karayolundaki kaza, saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Burdur'dan Karamanlı yönüne giden Cemil Avcı yönetimindeki 15 AN 388 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Halil İbrahim Zengin'in kullandığı 48 GD 499 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücülerden Cemil Avcı, eşi Emine Dudu Avcı, torunları Duygu Efe ve Mustafa Efe ile diğer araçtaki Zeliha Akbaş öldü.

Kazada diğer aracın sürücüsü Halil İbrahim Zengin ve bu araçtaki kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi daha yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karamanlı Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ölen 5 kişinin cenazeleri, inceleme ardından morga gönderildi. - Karamanlıburdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Zengin Mustafa Efe Karamanlı Burdur Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (3)

ramazan beğce:

Bu yol çok dar cok kalıtesiz acılen yapılamsı gereken bır yol karamanlıdakı mermer ocakları ve fethıye ''''sebze-truzım''''kamyon ve otobuslerın yoğun olduğu bır yol ama malesef YETKİLİLER duyarsız ölenelrın vebali yolu yapmayanların kanımca.

6
0
yanıtYanıtla
cemil özkan:

bu ilk değil daha kaç tane daha insanımız ölecek bu yolda. malesef halen bu yolun tamamlanması gerçekleşemedi iki kamyon geçerken aynaları birbirine çarpıyor. yazık. ölen insanlarımıza allahtan rahmet diliyorum. yaralılara acil şifalar. ailelerine de sabır ver yarabbi.

3
0
yanıtYanıtla
Gülseren Ataymg.memo.@hotmail.com:

Maalesef duyarsız devletimiz ilgisiz yöneticilerimiz war Burdur waliliği karamanlı kaymakamlığı belediyemiz, kendi akrabalarınıza torpille oraya buraya insan ayrımı ayıklıyarak çalışacağıza biraz etrafınızda ölen insanlarınızı milleti görün..biz yolda ölen hayvan dahi olsa o yoldan bir daha içimiz acıyacak geçiyoruz.. Bir şeylere el uzatmak için illa yaşamak gerekmiyo artık görün çalışın içiniz acısın ne yapabilirim diye uğraş yeter artık daha fazla insanımızı halkımızı yakınlarımızı kaybetmek istemiyoruz.. O karamanlı yolunda 19.10.12 tarihinde yine araba kazasında annem wefat etti..bunu sölemek ağızdan kolay çıkıyo ama yaşananlar kolay değil,,Allah mekânını cennet etsin ANNEMİNDE orda can weren diğer insanlarımızında .. Allah rahmet eylesinnn

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title