Haberler

Karabalık'tan TJK Yönetimine Ziyaret

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Şubat ayında gerçekleşen Türkiye Jokey Kulübü olağan genel kurulunda seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul'daki TJK merkezine ziyarette bulunan Başkan Karabalık'a Kartepe Atçılık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Erdener Balıkçı ve Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Orhan Arıkan da eşlik etti. Başkan Karabalık ve beraberindekileri TJK yeni başkanı Serdal Adalı karşıladı. Ziyarette yeni başkan Adalı ile birlikte TJK Genel Sekreteri Osman Hattat, TJK Asli Üyesi Levent Sarıkaya ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Kuluöztürk de hazır bulundu.

TJK Başkanı Adalı'yı göreve gelmesinden dolayı tebrik eden ve yönetim kuruluna başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Karabalık, Kartepe Hipodromu'nda düzenlenen Kurtuluş Kupası At Yarışları'nda çekilen bir fotoğrafı da hediye etti. Başkanlar, Kartepe İlçesi'nde bulunan TJK Kartepe İdman Merkezi'nin hipodroma dönüştürülmesi ardından yapılan düzenlemelerle ilgili karşılıklı görüş alış verişinde de bulundular.

TJK yarış takvimine alınan Kartepe Hipodromu'nda ilk yarışların 19 Kasım tarihinde ikinci yarışında 26 Kasım 2013 tarihinde yapılacak olmasından mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepe İlçesi'nin kalkınmasına katkı verecek bu önemli projenin hayata geçirilmesi için üzerimize düşenleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kartepe iklim koşulları nedeniyle yıllardır at haraları ile dünyanın gözbebeği olmuş bir bölgedir. Mevcut TJK Kartepe İdman Merkezi'nin hipodroma dönüştürülerek yarışlara açılması da bölgenin hem ekonomik hem de sosyal yaşantısına hareketlilik kazandıracağına inanmaktayım" dedi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Karabalık, TJK Başkanı Adalı'yı ilçeye de davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Jokey Kulübü Şükrü Karabalık Serdal Adalı Kartepe Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title