Haberler

Kamalak ve Destici Eskişehir'de Vatandaşlara Kırmızı Gül Dağıttı

Seçim ittifakı yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Eskişehir'de birlikte camide namaz kıldı, türbede dua etti ve sokakta vatandaşlara kırmızı gül dağıttı.

Seçim ittifakı yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Eskişehir'de birlikte camide namaz kıldı, türbede dua etti ve sokakta vatandaşlara kırmızı gül dağıttı.

Milletvekili aday tanıtımı için akşam saatlerinde Eskişehir'e gelen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ilk olarak Odunpazarı semtindeki tarihi Kurşunlu Camii'nde namaz kıldı. İki lider daha sonra aynı semtte bulunan Şeyh Şahabeddin Sühreverdi Türbesi'ni ziyaret ederek dua okudu. SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici esnafları ziyaret edip, bir işyerinde kendilerine ikram edilen helvayı yedi.

Odunpazarı semtinden yürüyerek Hamamyolu Caddesi'ne gelen Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici burada vatandaşlara ve esnaflara kırmızı gül dağıttı. Kamalak ve Destici daha sonra Saffron Otel'de düzenlenen SP Eskişehir milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Kamalak ve Destici toplantının yapıldığı salona partililerin coşkulu alkışları arasında girdi.

DESTİCİ: MİLLET YETKİYİ BİZE VERDİĞİNDE ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimleri için Saadet Partisi ile bir araya geldiklerini söyledi. Destici şöyle devam etti: "Bu mutabakatın daha geniş olmasını arzu ettik. Bütün hoşgörümüze rağmen istediğimiz geniş mutabakatı sağlayamadık. Ancak tüm çabalarımıza rağmen istediğimiz genişlikte bir mutabakat sağlayamadık. Milletimiz 7 Haziran'da yetkiyi bize verdiğinde 3 şeyin ardından da çok şeyin değiştiğini görecek. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi meclise girecek birinci değişiklik bu olacak. İkinci değişiklik ise, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi meclise girince iktidar değişecek. Üçüncü değişiklik de milli iktidar kurulacak ve Türkiye'de çok şey değişecek."

KAMALAK: DURUMUN FARKINDA DEĞİLLER

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da konuşmasında 2 kardeş partinin bir araya geldiğini söyledi. Avrupa Parlamentosu'nun soykırımla ilgili aldığı kararın arkasından başka isteklerin de geleceğini ifade eden Kamalak şöyle konuştu: "Bizim dışımızdaki partiler 'bize oy verin de sizi Batı'ya uşak yapalım' diyor. Tam 56 yıldır bu milleti batıya uşak yapabilmek için, AB'ye girmek için hazır olda bekletmiyorlar mı? Bu asil milletin ecdadı, sadece katillikle değil, toplu katliamla değil, soykırımla suçlanıyor. Soykırım yapmış olan bir milletin torunları Batıya girdiği takdirde kölelikten başka statü verilebilir mi? Topla tüfekle alamadıkları ülkemizi Avrupa Parlamentolarında aldıkları kararlarla toplu katliama tabi tutulduğunu söyleyeceklerdir. Diyor ki 'Alınan kararlar bir kulağımdan girip öbür kulağımdan çıkar.' Başbakan da diyor ki  'Onların kararı yok hükmünde kararnamedir.' Ben bir hukukçuyum bunun arkasından arazi isteyebilirler. Aziz milletimiz uyutuluyor, durumun farkında değiller. Onların dikkatini çekecek sizlersiniz. İktidar partisi çıkmış bana oy ver yeni anayasa yapacağım diyor. Başkan meclisi feshedebilecek, ama meclis başkanı azledemeyecek. Ben ülkeyi kanun hükmünde kararnamelerle yürüteyim diyor."

Mustafa Kamalak büyük devlet olmanın yolunun üretiminden geçtiğini söyledi. "Bu ülkenin sarhoşu da, ayyaşı da, Ateisti de bizim" diyen Mustafa Kamalak iktidara geldiklerinde asgari ücrete yüzde 50 zam yapma vaadinde bulundu.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Mustafa Kamalak Eskişehir Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1)

MahmutmobilWeb@haberler.com:

İnşAllah milli ittifak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title