Haberler

Kağıthane Belediyesi'nden 7 Bölgedeki 40 Köy Okuluna Eğitim Desteği

Türkiye’nin 7 bölgesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimlerini sürdürmekte güçlük çeken yüzlerce öğrenci, Kağıthane’den gönderilen destek sayesinde eğitimlerine kesintisiz olarak devam edecek.

Türkiye'nin 7 bölgesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimlerini sürdürmekte güçlük çeken yüzlerce öğrenci, Kağıthane'den gönderilen destek sayesinde eğitimlerine kesintisiz olarak devam edecek.

Kağıthane Belediyesi tarafından hayata geçirilen "7 Bölge 40 Kardeş Köy Okulu" projesi kapsamında Anadolu'nun çeşitli bölgelerindeki köy okullarına eğitim desteği gönderildi. Hasbahçe'de düzenlenen programa Kağıthane İlçe Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda öğrenci katıldı. İlçede okuyan öğrenciler ve Kağıthane Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitim-öğretimlerini devam ettirmekte zorlanan öğrencilere hazırladıkları yardım kolilerini düzenlenen törenle gönderdi. Türkiye'nin dört bir yanındaki 40 köy okulunda yüzlerce öğrenciye gönderilen kolilere kitap, defter ve kalem başta olmak üzere çok sayıda temel eğitim malzemeleri yerleştirildi.

KAĞITHANE BELEDİYESİ, KARDEŞ KÖY OKULLARINA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Projenin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Fazlı Kılıç, "Bugün çok anlamlı bir projeyi hayata geçirdik. 7 bölgeden 40 şehrimizin köylerine kırtasiye malzemeleri gönderdik. Hem bu malzemeleri ulaştırdık hem de çocuklarımızı buradan oradaki çocukların duygularını paylaşmalarını istedik. Çocuklarımızla birlikte ilk ve ortaokul öğrencilerimizle birlikte, bunun yanı sıra gençlik meclisimizin de katkılarıyla yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirmek amacıyla böyle bir güzel çalışma başlattık" ifadelerini kullandı.

"PROJE ÇOK ANLAMLI BİR PROJE"

Hayata geçirilen projeyi çok anlamlı bulduğunu belirten Mücahit Acu isimli öğrenci, "Proje kapsamında köylere yardım gönderildiğini biliyorum. Allah yardım edeni sever. Her yerde insanlar eşit imkanlara sahip olmuyor ama insanlar diğerlerine yardım ederek bu eşitliği sağlayabilirler" şeklinde konuştu.

Proje hakkında bildiklerini anlatan Efe Kağan Dadı isimli öğrenci ise, "Hazırlanan koliler kardeş köy okullarında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Biz burada birçok imkana sahibiz. Onlar köylerde olduğu için her şeye kolayca ulaşamıyor. Bence bu yardımın yapılması çok güzel bir şey" dedi.

Gönderilen yardım malzemeleri sayesinde gelecek eğitim-öğretim yılında kırtasiye eksiklikleri giderilen öğrenciler eğitimine sorunsuz devam edebilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title