Haberler

    Novus String Quartet Crr'de

    2007’de Kore Ulusal Sanat Üniversitesi’nde kurulan Novus String Quartet; Kore’nin önde gelen oda müziği topluluklarından biridir. Grup 18 Aralık gecesi konser vermek üzere CRR'de olacak.

    Jaeyoung Kim "1. Keman" Young-Uk Kim "2. Keman" Seungwon Lee "Viyola" Woongwhee Moon "Viyolonsel" 4 yetenekli müzisyenden oluşan ve 2007'de Kore Ulusal Sanat Üniversitesi'nde kurulan Novus String Quartet; Kore'nin önde gelen oda müziği topluluklarından biridir. Grup 18 Aralık gecesi konser vermek üzere CRR'de olacak.  "Bu topluluğun performansı çok sağlam ve dengeli; dört müzisyenin hepsi aynı seviyede yetenekli ve yaptıkları müzik büyüleyici." Ünlü Hagen Quartet'in birinci kemanı Lukas Hagen'ın, Şubat 2014'te Salzburg'da gerçekleşen Uluslararası Mozart Yarışması'nın jüri başkanı olarak Novus String Quartet'i izlediğinde, dört müzisyenin sanatsal yeteneğini tarif etmek için kulandığı sözlerdi bunlar.  2012'de "Münih ARD Uluslararası Oda Müziği Yarışması"nda ikincilik ödülünü kazandıktan sonra Novus String Quartet Avrupa'da bilinirlik kazanmaya başladı. Şubat 2014'te Lukas Hagen'ın başkanlık ettiği "Mozart String Quartet Yarışması"nda birincilik ödülünü kazandılar. Kurulduklarından bir sene sonra Osaka'daki Uluslararası Oda Müziği Yarışması'na katıldıkları ilk senede üçüncülük ödülünü aldılar. Aynı ödülü 2009'da Lyon'daki Oda Müziği Yarışması'nda, 2012'de Viyana'daki "Uluslararası Haydn Oda Müziği Yarışması"nda da aldılar. 2010'da Quartet, Auditorium dergisinde çıkan ilk oda müziği topluluğu olarak gelecek vadeden müzisyenler listesinde yer aldı. O zamandan beri Quartet, uluslarası konserler vermektedir ve hem seyirci hem de eleştirmenler tarafından övgülerle karşılanmaktadır. Şu an Münih'te Müzik ve Tiyatro Yüksekokulu'nda, profesörleri Christoph Poppen ve Hariolf Schlichtig eğitiminde okumaktadırlar. 2013'te Novus String Quartet'in uluslararası performansları içinde Haydn Müzik Festivali, Lyon'daki Salle Moliere, Berlin Filarmoni'deki Chamber Music Hall, Schwetzinger Festspiele ve New York'taki Carnegie Hall yer almaktadır. Aynı zamanda Quartet'in "Credomatic Uluslararası Müzik Festivali" kapsamındaki Güney Amerika Turunda, El Salvador, Kosta Rika ve Panama gibi şehirlerdeki konserleri yüksek övgüler almıştır. Program F. Schubert Yaylı Dörtlü, No. 12, D 703, "Quartettsatz" F. Mendelssohn Yaylı Dörtlü, No.6, Op. 80 A. Dvorak Fa Majör Dörtlü, No. 12, Op. 96 "Amerikan"

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Salzburg Mozart Münih Kore Kadın Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title