Haberler

    İlham Kaynağı: Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker, güzellik ve moda anlayışıyla kamera önünde ve arkasında birçok kişiye ilham olmayı başardı.

    Sarah Jessica Parker, güzellik ve moda anlayışıyla kamera önünde ve arkasında birçok kişiye ilham olmayı başardı.

    Sex and the City'de canlandırdığı Carrie Bradshaw karekteri Manolo Blahnik aşkı ve bitmek bilmeyen ayakkabı tutkusuyla kısa sürede herkesi kendine hayran bıraktı. Mr Big ile yaşadıkları ilişki herkese peri masallarını anımsatırken, Aiden'le yaşadığı inişli çıkışlı nişanlılık süreci herkesin hayatından bir sahneyi canlandırdı.

    SJP bugün 51 yaşında! Kadınlar için ayrı bir öneme sahip yıldızın doğum gününü kutlarken, sizin için bu stil ikonunun stilini yakın markaja aldık.

    Bukleler vazgeçilmezi

    Carrie de SJP de buklelerden vazgeçmiyor. Hatta öyle ki bukleler SJP'nin imzası haline geldi bile. Serge Normant'ın elinden çıkmış saçları doğal görünümüyle tek kelimeyle büyüleyici.

    Manolo Blahnikle özdeşleşmiş

    Yazının başında da belirttiğimiz gibi Carrie de SJP de Manolo Blahnik'in hayranı. Günlük hayattan özel davetlere bu gösterişli ayakkabılar SJP'nin vazgeçilmezi.

    Çiçek takıntısı

    Carrie ve SJP'nin ortak noktaları saymakla bitmiyor. Bunların arasında ikisinin de favorisi büyük şapkalar, floral detaylar, gösterişli tokalar yer alıyor. SJP de Carrie gibi saçına taktığı kocaman bir çiçekle tüm gözleri üzerine toplayabilenlerden.

    Kırmızı halıda parlak elbiseler

    Günlük hayatında bu kadar kendine özgü olan biri kırmızı halıda nasıl mı olur? SJP giyinmeyi bilen bir kadın ve kırmızı halı onun kendinden emin duruşunun yalnızca bir yanılsaması. SJP'nin kırmızı halıdaki favorisi parlak elbiseler. Daha çok metalik parlaklık ve altın ışıltısını tercih ediyor. ve ne giyse kendine yakıştırmayı başarıyor.

    Karın kasları ve kısa üstler

    Carrie ve SJP'yle özdeşleşmiş bir özellik de kuşkusuz karın kasları. İkisi de zaman harcayıp yaptığı kaslarını sergilemeye bayılıyor. Göbeği açıkta bırakan crop-topları bomber ceketler, oversize üstlerle tamamlayan SJP, kendisiyle bütünleşmiş buklelerini kabarık hale getirerek 50'lere göz kırpıyor.

    Doğal görünümlü mavi far

    Asla uygulamayın demodesi altında ilk adı geçen güzellik ürünlerinden biri mavi far. Ancak SJP renkli gözleriyle maviyi o kadar güzel buluşturuyor ki bu doğal görünüme söyleyecek pek bir sözümüz kalmıyor.

    Maskülen stil

    SJP de Carrie Bradshaw kadar feminen bir kişilik. Yalnızca giyinmi

    eyle değil, tarzı ve yaşadığı ilişkilerle de bunu sık sık ön plana çıkarıyor. Ancak iş maskülen bir tarz sergilemeye geldiğinde Carrie'nin eline kimse su dökemez. Omuzları açıkta bırakan takım elbise görünümlü tulumlar, stilettoyla kombinlenen oversize ceketler, Sarah Jessica Parker'ın olmazsa olmazları arasında.

    Eğlenceli tüyler

    Geçen sezondan kalma tüy trendi SJP için yıllardır süregelen bir moda akımı. Kendisi de Sex and the City'deki yansıması Carrie de tüy detayını kombinine taşımayı oldukça seviyor. Kırmızı halıdan günlük yaşamına tüyler özellikle pembeleştikçe sevimli bir görünüm kazandırıyor.

    Kaynak: Kadincaozel.com / Kadın

    Sarah Jessica Parker Kadın Haberler

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    Bakmadan Geçme

    Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title