Haberler

Jandarma'nın Dikkati İngiliz Kadının Katilini Yakalattı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki İngiliz, mahkeme tebligatı yapmak üzere Side Mahallesi'ndeki evine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 7 yıl önce Manavgat Side Mahallesi'nde ev satın alarak yerleşen 87 yaşındaki İngiliz vatandaşı Christopher Surplice, iki yıl önce eşini kaybettikten sonra bakıcı ile yaşamaya başladı. Altı ay önce bakıcısı tarafından dolandırıldığını iddia eden Christopher Surplice, adını Sami Erdal Güneş olarak bildiren bir başka bakıcıyı işe aldı. 

Eski bakıcısı hakkında dava açan İngiliz Christopher Surplice'a mahkeme tebligatı için jandarma ekipleri dün akşam saat 21.00 sıralarında eve geldi. Kapının açılmaması ve içeriden kokular gelmesi üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda jandarma ekipleri çilingirle kapıyı açtırarak eve girdi. 

YATAK ÖRTÜSÜNE SARILMIŞ OLARAK BULUNDU 

Kokunun geldiği yere yönelen jandarma ekipleri, odada yatak üzerinde örtüye sarılı olarak 87 yaşındaki İngiliz vatandaşı Christopher Surplice’ın cesedini buldu.Yapılan ilk incelemede yaşlı İngilizin 10 gün önce ölmüş olabileceği tahmin edildi. 

OLAY YERİNDEN KAÇARKEN YAKALANDI 

Jandarma ekiplerinin olay yeri ve çevresinde inceleme yaptığı sırada Christopher Surplice’ye ait engelli motosikleti ile evin yakınlarına kadar gelen bir kişi, jandarma ekiplerinin dikkatini çekti. Jandarmanın 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheli 20 dakikalık bir kovalamacanın ardından Kazım Karabekir Caddesi üzerinde yakaladı. 

SAHTE İSİM KULLANIYOR 

Yaşlı İngilize iki aydır bakıcılık yaptığını söyleyen ve ismini Sami Erdal Güneş olarak bildiren şüphelinin asıl isminin Erden B. olduğu ve "hakaret ve görevli memura görevini yaptırmamak" suçlarından arandığı, aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Bugün Manavgat Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından şüpheli Erden B., adliyeye sevkedildi.

87 yaşındaki İngiliz Christopher Surplice'ın cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna sevkedildi.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdal Güneş Manavgat Antalya Side Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title