Haberler

İzmit Belediye Başkanı Doğan Açıklaması

Göreve geldiği günden bu yana 59 okula çok amaçlı salon, kütüphane ve öğretmenler odası yapan İzmit Belediye Başkanı Dr.

Göreve geldiği günden bu yana 59 okula çok amaçlı salon, kütüphane ve öğretmenler odası yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2013-2014 öğretim yılını da okullara destek vererek başlattı. Doğan, Körfez Mahallesi'nde bulunan Türk Pirelli İlköğretim Okulu'na İzmit Belediyesi tarafından yapılan çok amaçlı salon ve öğretmenler odasını yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrenci ve öğretmenlere hediye etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türk Pirelli İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Ekrem Can, Körfez Mahalle Muhtarı Emre Yazıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Esra Taşören, öğretmen, öğrenciler ve velilerin katıldığı açılışta konuşan Başkan Doğan, "Ülke genelinde eğitime dair bu gelişmelere paralel olarak bizlerde yerelde eğitimin en büyük destekçisiyiz. Temel sorumluluklarımız arasında olmamasına rağmen okullarımızın fiziki koşullarının iyileştirilmesinde önemli adımlar attık. 50'den fazla okulumuza çok amaçlı salonlar açtık, okullarımızı tiyatro ile tanıştırdık, 2 yıl içinde yaklaşık 10 bin öğrencimize bisiklet hediye ettik. Pişman Çocuk Dergimiz ile sizleri hem eğlendirdik hem öğrenmenizi sağladık. Mahallelerde açtığımız etüt merkezlerimizde ve SBS hazırlık kitaplarımız ile sizlerin sınavlara hazırlanmasına destek olduk. Şunu samimiyetle söylüyorum ki İzmit'in tüm çocuklarının eğitimini kendi çocuklarımın eğitimi kadar düşünüyor ve önemsiyorum. Hedefimiz bütün okullara bu hizmetleri kazandırmaktır Bütün gayemiz çocuklarımız daha iyi şartlarda okusunlar " dedi.

Okullarına yaptığı destek için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür eden Okul Müdür Yardımcısı Ekrem Can ise, "Eğitime destek veren, eğitim gönüllüsü bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. O çocuklara inanıyor, eğitimin bu ülkeyi daha da ilerleteceği konusunda kuşkusu yok. Ben de inanıyorum ki bu okulda kendisi gibi aydın düşünceli nice öğrenciler yetişecek, bu okuldan nice Nevzat Doğan'lar çıkacak" dedi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen salon açılışlarında Okul Aile Birliği Başkanı Esra Taşören Başkan Doğan'a eğitime katkılarından dolayı çiçek vererek teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Pirelli Lastikleri İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yerel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title