Haberler

İzmir'de Rock Müzik ve Şiir Dinletisi

Güncelleme:

Alper Baran Esin ve şair yazar Babacan Pesenkurdu ile birlikte bir konser düzenlediler.

Zifiri adlı eseri ile tüm Türkiye'yi kasıp kavuran ve aynı adlı bestesini Haluk Levent, Ferhat Göçer gibi sanatçıların seslendirdiği Rüzgar, yakın dostları seslendirme sanatçısı Alper Baran Esin ve şair yazar Babacan Pesenkurdu ile birlikte muhteşem bir konsere imza attılar.

Aşeka adlı yeni romanını geçen aylarda okuyucuları ile buluşturan Babacan Pesenkurdu'nun sürekli sahne aldığı Hayatpark Bornova'da,Ajans Order Time tarafından gerçekleştirilen konser, Türkiye'de bir ilk olarak hafızalara kazındı. Çıkardığı rock müzik albümleri, düzenlediği konserler ve birçok ünlü sanatçıya verdiği besteleri ile Türk Rock Müziği'nde adından sıkça bahsettiren Rüzgar, İzmir'de ilk konserini vermiş oldu.Seslendirme Sanatçısı Alper Baran Esin ve Şair Yazar Babacan Pesenkurdu'nun şiirlerle seslendirdiği gecede, rock müzik ile şiir okuyan üçlü, muazzam performansları ile seyircilerden tam not aldı. Türkiye'de bir ilk olan rock ve şiir kompozisyonu ile seyirciler buluşturan ekibin,sanat yönetmeni Sesli Kalemler Editörü Ersin Hoşgenç, "Bu ekip ile daha çok uzun yolumuz var, onlar işleri en iyi şekilde gerçekleştirmek isteyen sanatçılar ve öyle de yapıyorlar.Bu geceye sizlerde tanıklık ettiniz, rock ve şiir iç içe muazzam bir performans sergiledi" dedi.

Hayatpark Bornova'daki konsere Ankara, İstanbul, Manisa, Muğla, Bolu gibi illerden gelen seyircilerin yanı sıra, Libya, Amerika ve Almanya'da yaşayan ve tatil programlarını bu konsere göre ayarlayan gurbetçiler geldi.

Aşeka adlı romanını okuyucusu ile buluşturduktan sonra ilk kez bir dinletide bulunan Babacan Pesenkurdu, şunları söyledi: "Sanatın evrensel boyutunun ve çeşitli sanat kollarının ne kadar farklı olsalar da birbirlerinin ne kadar iç içe olduğunu göstermiş olduk.Çok keyifli bir gece yaşadım, bu konsept Türkiye'de bir ilk.Bizlerde bu güzel projemizi tüm Türkiye'mizde düzenleyeceğimiz konserle devam ettireceğiz."

Birçok ünlü sanatçı tarafından eserleri seslendirilen Rüzgar da, şöyle konuştu: "Bu projeyi ilk konuştuğumuzda duyduğum heyecan hala devam ediyor.Sanırım sanatın engin denizlere benzeyen yanı da budur." Birçok televizyon ve film yapımı firmalarda seslendirme sanatçılığı yapan Alper Baran Esin de, "Bu güzel insanlarla aynı sahnede olduğum için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Daha iyileri de olacak,çabamız ve gayretimiz hep bu yönde" diye konuştu.Gece, üçlünün hayranlarının yoğun ilgileri ve tezahüratlarıyla sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haluk Levent Bornova Türkiye İzmir Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title