Haberler
Güncelleme:

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na yeni salvo: Arkadaşlarım bu konuya girme diyor ama gireceğim

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında kent lokantaları üzerinden İBB Başkanı İmamoğlu'nu hedef aldı. Kurum, "Arkadaşlarım girmeyin diyor ama bu konuya gireceğim. 11 tane Kent Lokantası yapmışlar, marifetmiş gibi anlatıyorlar. Ben 2 günde açarım. Ücretsiz yemek dağıttığımız yerde ücretli yemek dağıtır hale gelmişsin, marifetmiş gibi anlatıyorsun. Biz senin gibi süt dağıttığımız işi davulla zurnayla anlatmıyoruz" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (84)

ümit eşref:

BİNALİ ABİYİ HARBİDEN ARAR OLDUK YA SEN NE BOŞ Bİ ADAM ÇIKTIN . BİRAZ KENDİ AKLINLA BİLGİNLE SEÇİM YARIŞI YÜRÜT. BAŞKASININ AKLIYLA İLERLEYEMİYORSUN KOMİK OLUYORSUN.EKREM BAŞKANIN PAZAR GÜNÜ YAPTIĞI AÇILIŞI SEN MİLLETE VAAT OLARAK VERİYORSUN. İSTANBULDAN Bİ HABERSİN YAZIKKI SANA OY VERECEKLER.

1
0
yanıtYanıtla
Kaan Yüksel:

Benim anlamadığım süt nerede dağıtılıyor..Okullarda süt verilecekti sözleriydi hiçbir okulda yok , önceden mahallede 2-3 yoksul aile alıyordu onuda 2 yıl önce kesmişler..Sütler acaba Beşiktaş , kadıköy , ulus gibi okullarda dağıtılıyor olabilir mi ?

0
1
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Bu da 5 yılı İstanbul'u öğrenmek için harcayacak da sonra gelip kent lokantası açacak. Senin işin zor kurum

1
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

yalandan kim ölmüs istanbulu 25 sene yöneten akil bunlari niye düsünmemis yapmamis neymis 2 günde yaparmis vicdansizlar istanbul halkinin paralarini ve o paralarla alinmis tasinmazlari yandas vakiflara cemaatlere partinin il tesgilatina genclik kollarina pudra sekercilerine aktarmaktan rant kovalamaktan halka sira geldimi nerde kime bedava yemek dagittiniz nerde talebe yurdu yaptiniz hangi okulda cocuga süt verdiniz kömür makarnadan baska ne verdiniz oda sadece yandasa.

1
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title