Haberler

İzlanda Milli Takımı Teknik Direktörü Hallgrimmsson "İstikrarlı İlerlemek İçin Gol Yememeye...

İzlanda Milli Takımı Teknik Direktörü Hallgrimmsson "İstikrarlı ilerlemek için gol yememeye çalışacağız?? İzlanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Heimir Hallgrimmsson, şampiyonaya istikrarlı bir şekilde devam etmek için Türkiye karşısında da gol yememeye çalışacaklarını söyledi.

İzlanda Milli Takımı Teknik Direktörü Hallgrimmsson "İstikrarlı ilerlemek için gol yememeye çalışacağız??

İzlanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Heimir Hallgrimmsson, şampiyonaya istikrarlı bir şekilde devam etmek için Türkiye karşısında da gol yememeye çalışacaklarını söyledi.

Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Türkiye A Milli Takımı'yla yarın karşılaşacak olan İzlanda Milli Takımı, dün akşam saatlerinde Konya'ya geldi. İzlanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Heimir Hallgrimmsson, takım kaptanı Aron Einar Gunnarsson ile birlikte karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. İzlanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Heimir Hallgrimmsson, Ankara'da meydana gelen patlama ile ilgili Türk halkına başsağlığı dileyerek toplantıya başladı. Hallgrimmsson, "Tüm Türkiye ve Türk halkına Ankara'da yaşanan olaylardan dolayı kendi federasyonum ve ülkem adına başsağlığı iletmek istiyorum. Ülkeniz için çok üzücü olduğunun farkındayız. Bu durumdan biz de üzüntü duyuyoruz. Burada bizim yapabileceğimiz futbolun insanları birlik ve beraberlik içerisinde birleştirmesini temenni edebiliriz. Umuyoruz böyle şeyler bir daha olmaz dedi.

KALECİMİZ SAKATLANDI

Letonya maçı sonrası yaptıkları son antrenmanda kalecileri Hannes Halldorsson'un sakatlandığını ve karşılaşmaya çıkamayacağını ifade eden Hallgrimmsson, "Bir önceki maçtan sonra yaptığımız son antrenmanda kalecimiz sakatlandı. Omuzunda bir sorun yaşaması nedeniyle bu maçta oynayamayacak. Diğer oyuncularımızda sağlık sorunu yok. Takım kaptanımızın da cezası bittiği için oynayabilecek diye konuştu.

GOL YEMEMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Şampiyonaya katılmalarının garanti olduğu ve bu maç için beklentilerinin ne olduğu sorulan Hallgrimmsson, İzlanda için burada olduklarını ve mücadele edeceklerini söyledi. Yarınki maçta kurgusu ve oyun anlayışının nasıl olacağı sorulan Hallgrimmsson, şunları söyledi

"Bizim burada takım stratejimiz ve anlayışımız var. Bu değişmeyecek bir stratejidir. Şu ana kadar ön eleme aşamasında nasıl ilerlediysek aynı şekilde ilerlemek istiyoruz. Her zaman bizim için takımın bir sonraki maça kadar daha iyi bir durumda olması. Daha stabil ve istikrarlı olabilmemiz açısından yarın da gol yememeye çalışacağız. Takım olarak her geçen maçta daha iyi oynayarak takımın ileriye dönük devamlılığı ve takımın anlayış prensiplerinden şaşmayacak şekilde geliştirme yönünde bakıyoruz dedi.

MAIL CEVABI

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind'in Avrupa Şampiyonasına katılım hakkı elde etmelerinden dolayı tebrik maili göndermesi hatırlatılan Hallgrimmsson, "İzlanma Milli Takımı olarak guruptan çıkacağımız garantilendikten sonra birçok federasyon yetkililerinden, diğer teknik hocalardan tebrik mesajı aldım. Doğrudur. Bunun içerisinde Hollanda takımı da dahil. Ama biz şu an maç için buradayız. Hollanda'da oynamış oyuncularımız da var, Türkiye'de oynayan oyuncularımız da var. Türkiye'yi çok seven oyuncular bunlar. Bu nedenle burada bir art niyet aramıyorum. Burada sadece bize bir tebrik mesajı yollanmıştı. Bu da ilk guruptan çıkmamızın garantilendiği zamandı" ifadesini kullandı.

3 PUAN İÇİN GELDİK

Basın toplantısına katılan İzlanda Takım Kaptanı Aron Einar Gunnarsson da 3 puan almak için geldiklerini belirterek, saha çıkarken başka takım ve gruptaki puan cetveline bakmadıklarını söyledi. Takımın Avrupa 2016 Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığı ve bu maçta nasıl motive olacakları sorusunu cevaplayan Gunnarson, şunları söyledi

Biz İzlanda Milli Takımı için buradayız. Başka bir ülkeye yardım için değil, 3 puan için geldik. Bu maç, takımın gelişimi, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmak için önemli bir maç. Gruptaki başka takımların puan durumuna bakmıyoruz. Bu maç bizim için önemli olacak. Biz burada İzlanda milli takımı ve İzlanda için oynayacağız.

KENDİMİZE İNANDIK

Kendilerinin gurupta favori gösterilmediğini belirten Gunnarsson, Ama biz her zaman takımımızı geliştirme yönünde ilerlediğimiz için kendimize inanıyorduk. Çek ve Letonya maçı dışında iyi bir tablo gösterdik. Bizim için önemli olan bu grubu iyi ve güçlü bir şekilde bitirmek, yarınki maça iyi ve güçlü takımla çıkmak. Çünkü Avrupa Şampiyonasına giderken bu maçların önemli olacağını düşünüyoruz. İstikrarlı olursanız, turnuvada daha başarılı olacağımıza inanıyoruz dedi.

Yapılan basın toplantısını ardından İzlanda Milli Takımı oyuncuları antrenman yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Türkiye İzlanda Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title