Haberler

İsrafın Önlenmesi İçin Dünya Çapında Bir Proje

Güncelleme:

Beyoğlu Belediye Başkanı, yılda otuz bin ihtiyaç sahibi ailenin yararlandığı Sosyal Market'in destekçilerinden Barilla Markaları Genel Müdürü Güneş Karababa'yı ziyaret etti.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'nda ihtiyaç sahibi aileler için kurulan Sosyal Market'in destekçilerinden Barilla ve Markaları Genel Müdürü Güneş Karababa'yı ziyaret etti. Barilla ve Markaları'nın İçerenköy'de ki genel merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Demircan, Barilla'nın Sosyal Market'e yapmış olduğu desteğin çok önemli olduğunu ifade ederek Karababa'ya teşekkür plaketi takdim etti.

HER ZAMAN DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Veren el ile alan el arasında yıllardır köprü olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kurulduğu gönden bu yana 5500 aile, yaklaşık 30 Bin kişiye destek sağlayan Sosyal Market'in destekçilerinden Barilla ve Markaları'nın bu zamana kadar binlerce ihtiyaç sahibi ailenin sofrasını zenginleştirdiğini söyledi. Başkan Demircan, "amacımız, Sosyal Market'in tamamen bu tip desteklerle varlığını sürdürmesini sağlamaktır. Onun için, böyle kuruluşların desteklerine her zaman ihtiyacımız var," dedi.

Başkan Demircan, Sosyal Market'in dünya e-devletler organizasyonunda en güvenilir ve umut vaat eden sosyal yardım modeli olarak seçildiğini de sözlerine de ekledi.

SOSYAL MARKETE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BAĞIŞ YAPIYORUZ

Başkan Demircan'ın ziyaretinde mutluluk duyduğunu ifade eden Güneş Karababa, Sosyal Market'in şeffaf yapısından dolayı kendilerinin gönül rahatlığıyla bağış yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi. "Yapılan yardımların kimlere ulaştığı ile ilgili düzenli olarak geri dönüş raporlarının sunulması sistemin ne kadar şeffaf olduğunu ortaya koymaktadır. Barilla ve Markaları olarak Sosyal Market'e desteklerimiz artarak devam edecek. Türkiye Perakendeciler Derneği, Yönetim Kurulu Toplantısı'nda da Sosyal Market'e bağış yapılması konusunu dile getireceğim. Diğer üyelerimizin de Sosyal Market'e katkı yapması için çalışacağım," dedi.

Ayrıca, Karababa, Sosyal Market, İsrafın önlenmişe için dünya çapında bir proje olduğunu ifade ederek, 5035 sayılı Gıda Bankacılığı Yasası çerçevesinde Sosyal Markete yapılan bağışların kurum kazancından gider olarak düşülmesinin de önemli olduğunu ifade etti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

ahmet misbah demircan içerenköy beyoğlu Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title