Haberler

Gurbetçi İş Adamı Doğduğu Beldeye Spor Kompleksi Yaptırıyor

Güncelleme:

Almanya'nın Berlin kentinde ticaretle uğraşan gurbetçi İş Adamı Remzi Kaplan, doğup büyüdüğü Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine spor kompleksi yaptırıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Spor kompleksi- Top oynayan çocuklar- Çocuklar ile röportaj- Belediye Başkanı Dilaver Özcan'ın açıklamaları- İşadamı Remzi Kaplan'ın açıklamaları İşadamı doğduğu beldeye spor kompleksi yaptırıyor- Almanya'nın Berlin kentinde ticaretle uğraşan işadamı Remzi Kaplan, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine 400 bin liraya mal olacak spor kompleksi yaptırıyor Almanya'nın Berlin kentinde ticaretle uğraşan gurbetçi işadamı Remzi Kaplan, doğup büyüdüğü Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine spor kompleksi yaptırıyor.Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, küçük beldelerin bütçelerinin son derece kısıtlı olduğunu anlatarak, bu nedenle bir çok yatırımı işadamlarının katkılarıyla gerçekleştirebildiklerine dikkat çekti.Beldede daha önce bir futbol takımı kurduklarını anımsatan Özcan, takımın kurulduğu ilk yılında bir üst lige çıktığını, ancak sahalarının olmaması ve yeterli mali destek bulamamaları nedeniyle ligden çekilmek zorunda kaldıklarını belirtti. Şu anda Yozgat'ın beldelerinin birçoğunda suni çim sahaya sahip statların bulunduğunu aktaran Özcan, Bahadınlı gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok girişimlerde bulunduklarını söyledi. Özcan, şöyle devam etti: "Bu girişimlerimiz karşılık buldu. Almanya Berlin'de yaşayan Bahadınlı işadamımız Remzi Kaplan, beldemize bir spor kompleksi yapmaya karar verdi. Bu işadamımız kasabaya, doğduğu topraklara bir eserimiz kalsın istedi. Babasının adını vereceği bir spor kompleksi yaptırmaya karar verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Bahadın Zeynel Spor Kompleksinin geçen hafta temelini atarak yapımına başladık. Kompleks yaklaşık 400 bin liraya mal olacak. 4 bin 500 metrekarelik alana yapılacak kompleksin içinde futbol, basketbol, voleybol sahası, soyunma odaları, kafeterya ve ayrıca tesisin yanında bir de dinlenme parkı bulunacak. Daha sonra tenis kortu ve yüzme havuzu da yaptıracağız."Özcan, tesisin 3 ayda tamamlanarak, ekim ayının sonunda hizmete açılacağını kaydetti. Gurbetçi işadamı Remzi Kaplan da doğup büyüdüğü beldeye hizmet etmek istediğini aktararak, "Biz belediye başkanımızın sporla ilgili çalışmalarını gördük. Gençliğe ve spora ne kadar değer verdiğini anladık. Ben de sporun içerisinden gelen biriyim. Babam da sporu çok severdi. Yapılan bu tesislerin gençlerin uygunsuz alışkanlıklardan kurtulmasını sağlayacağını da düşünüyorum. Neden Bahadın'dan da profesyonel liglerde oynayacak bir oyuncu olmasın" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Remzi Kaplan Almanya Bahadın Berlin Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1)

aleviler tutkundur yaparlar,helalolsun:

, :!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title