Haberler

İranlı Popstar: "Türkiye'de Huzurlu ve Mutluyum"

İranlı Popstar: "Türkiye'de huzurlu ve mutluyum" İranlı Pop Sanatçı Hossein Tohi: "İnşallah Türkiye'deki gibi etkinliklere İran'da biz de sahip oluruz" "Tarkan ve Murat Boz ile çalışmalarımız olabilir"ANTALYA - Nevruz etkinlikleri için Antalya'ya gelen İran'ın pop sanatçılarından Hossein...

İranlı Popstar: " Türkiye'de huzurlu ve mutluyum"

İranlı Pop Sanatçı Hossein Tohi:

"İnşallah Türkiye'deki gibi etkinliklere İran'da biz de sahip oluruz"

"Tarkan ve Murat Boz ile çalışmalarımız olabilir"

ANTALYA - Nevruz etkinlikleri için Antalya'ya gelen İran'ın pop sanatçılarından Hossein Tohi, Türkiye'de İran vatandaşlarının Nevruz'u en güzel şekilde kutladığını belirterek, "İnşallah bir gün kendi ülkemizde bu etkinliklere sahip olabiliriz" dedi.

Antalya'da bu yıl Nevruz etkinlikleri kapsamında düzenlenen Persian Shopping Fest'de, yüzlerce İranlı festivalin düzenlendiği alışveriş merkezine akın etti. Nevruz kutlamaları için Antalya'ya gelen İranlı turistler, alışveriş merkezindeki festivalde İran'ın popüler sanatçılarından İranlı Sanatçı Hossein Tohi ile de buluşma şansı yakaladı. Türk vatandaşlarında ilgi gösterdiği festivalde, Tohi hayranlarına bol bol imza dağıttı, fotoğraf çekindi. Bazı İranlı turistler, Tohi'yi görünce heyecandan sevinç gözyaşları dökerken, bazıları da imza alabilmek için yoğun çaba sarf etti.

Türk insanının misafirperverliği için çok teşekkür ettiğini belirten Tohi, Nevruz kutlamalarının hayırlı ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ettiğini söyledi. İranlı sanatçı, müziğin evrensel bir dil olduğuna dikkat çekerek, "Bugün burada çok güzel bir etkinlik geçirdik. Çoğunlukla kendi İranlı vatandaşlarımız buradaydı ama söylemek gerekir ki müzik çok evrensel bir dil olduğu için herkes burada aynı enerjiyle buluştu. Bu programdan fazlasıyla memnunum. İnşallah devamı gelecek şekilde tekrarlayabiliriz" dedi.

Antalya'da kendini ev sahibi gibi hissettiğini aktaran Tohi, Nevruz için Türkiye'ye gelen İranlı vatandaşların kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Tohi, "Özellikle nevruz zamanında İranlı vatandaşlarımızın buraya gelmeleri bizi çok mutlu ediyor. Burada bir etkinlik sahibi olmamız bizim için çok sevindirici. Kendimiz ev sahibi gibi hissedebiliyoruz. Çok yakın mesafelerimiz var, geliş gidiş çok kolay, çok doğru bir kültür kaynaşması oluyor. Ben kendim Antalya'da çok mutluyum ve huzurluyum. En önemli dileğimdir ki; İnşallah bir gün kendi ülkemizde bu etkinliklere sahip olabiliriz" diye konuştu.

Türkiye ve İran'ın iki kardeş ülke olduğunu ve bu tür etkinliklerle kültürlerin kaynaştığını kaydeden Tohi, müzik çalışmalarında da Türk sanatçılarla ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi. Özellikle Tarkan ve Murat Boz'u çok beğendiğini belirten Tohi, "Tarkan gençliğimden bu yana sevdiğim bir sanatçı, Murat Boz keza öyle. Onlarla çalışmayı çok isterim. Görüşmelerimiz de var onlarla, kesinleştiği takdirde mutlaka haberi çıkacaktır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Boz Antalya Türkiye Tarkan Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title