Haberler

İMac'e Billkom Güvencesi

Güncelleme:

Evrim geçiren iMac, Bilkom güvencesi ve Photoshop Elements 11 hediyesiyle Apple tutkunlarını bekliyor

Yeni tasarımıyla inanılması güç bir inceliğe ve rakipsiz bir teknolojiye ulaşan ve Türkiye'deki kullanıcılarına Bilkom güvencesiyle ulaşan iMac, piyasa değeri 239 TL olan popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Adobe Photoshop Elements 11 hediyesiyle daha da çekici.

Piyasaya ilk defa sürülüşünün üzerinden 25 yıldan uzun bir zaman geçmiş olan iMac, Apple kadrosunun ve teknolojisinin sürekli güncellemeleriyle bugüne dek ürettiği en gelişmiş masaüstü bilgisayar olma özelliğini taşıyor.

iMac bir "Sir" tarafından tasarlandı

"Think different" (farklı düşün) mottosuyla hareket eden Apple'ın bilgisayar dünyasına kazandırdığı "bilgisayarda kasasız devrim" iMac, ilk olarak 1998'de piyasaya sunulmuştu. O tarihten bu yana da Apple'ın alanlarında duayen tasarımcıları tarafından sürekli geliştirildi. iMac'in tasarımcısı, iPod ve iPhone'un da tasarımcısı olan, 1992'den beri Apple'da çalışan "Sir" unvanlı Jonathan Ive. Tasarım dünyasının zirvesindeki isimlerden olan Ive, bu sene dünyanın en saygın dergilerinden Time'ın geleneksel "En Etkili 100 İnsan" listesine de girmiş bulunuyor.

iMac'in evrimi

iMac, kasasız kullanımı sürekli bir devrim haline getiren tasarımcılara sahip. Bugün, 2009'daki son tasarımına oranla yüzde 40 daha az hacim ve 5 mm daha ince bir ekran sunuyor. Tasarımın anahtarını moleküler düzeye kadar indiren iMac, gerçek yaşamla yarışacak isabette ve çözünürlükte görüntü kalitesinin yanı sıra, kendi ailesinin fiziki tasarımdaki zerafetinin de son noktasına gelmiş bulunuyor.

Hem görsellikte, hem görüntüde, hem performansta eşsiz

iMac, çıkış noktasına geleneksel olanla yetinmemeyi yerleştiren tasarımcılarıyla 15 yılda büyük değişimler geçirdi. CRT tip monitörlerden günümüzün en ileri görüntü teknolojilerine ulaşan serüveninde iMac, renk parlaklığı ve kontrast kalitesinde kayıp olmadan yansıtma etkisinde yüzde 75 azalma sağlayan daha da ileri bir görüntü kalitesi taşıyor.

iMac teknik olarak da çok üst düzey bir kullanım sunuyor. "Fusion Drive" adlı yenilikçi veri depolama seçeneği ve üçüncü nesil dört çekirdekli Intel işlemcilerle iMac, Apple teknolojisiyle dünyada masaüstü bilgisayar alanında gelinen son nokta. Bilkom güvencesiyle Türkiye pazarına sunulan iMacler, 21,5" ve 27" ekran seçeneklerine sahip.

Tepeden tırnağa yenilenen iMac, Photoshop Elements 11 hediyeli!

iMac, Apple satış mağazaları ve teknomarketlerde, Bilkom güvencesi ve Adobe Photoshop Elements 11 hediyesiyle Türkiye'deki Apple tutkunlarına, fotoğraflarla ilgili tüm istediklerini hem çok kolay hem de çok hızlı bir şekilde yapabilecekleri bir ortam hazırlıyor.

Daha da incelen kasasız masaüstü bilgisayar iMac'lerin yanı sıra Bilkom güvenceli diğer Apple bilgisayarlar, Macbook Air, Macbook Pro ve Mac mini de Adobe Photoshop Elements 11 hediyeli. Bilkom takipçileri, satış noktalarında Bilkom güvenceli Apple ürünlerini talep ederek stoklarla sınırlı bu kampanyadan faydalanabilecek.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Macbook Türkiye Bilkom Apple Teknoloji Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title