Haberler

İl Genel Meclisi Başkanı Arı Dert Dinliyor

Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Av

Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Av. Cavit Arı ve beraberinde meclis üyeleri Gülay Bolatan, Ömer Eray, Ali Çamlıdağ ve Mehmet Ordu ile birlikte, Antalya'nın Elmalı İlçesi'ne bağlı Akçaeniş Köyü ile Bayralar Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelerek köy halkının sorunlarını dinlediler.

Öncelikle Akçaeniş Köyü Muhtarı Şener Sarıçiftçi ve köylü vatandaşlarla bir araya gelen Meclis Başkanı Cavit Arı ile meclis üyeleri daha sonra Bayralar Köyü Muhtarı Hüseyin Çakır ve kahvehanedeki vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.

Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar bu zorlu coğrafyada yaşayan bütün köylere eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Av. Cavit Arı, köylere eşit hizmet götürürken aynı zamanda, şimdiye kadar hizmet almamış veya az hizmet almış köylere biraz daha özen göstermeye çalıştıklarını belirtti. Arı, şöyle konuştu:

'Kırsal kesimde ve köylerde yaşayan vatandaşlarımız, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi ve hizmetlerden en iyi şekilde yararlanmaları için bizleri bu göreve getirmiş bizler de bu göreve layık olabilmek için büyük çaba sarf etmekteyiz. İl Genel Meclisinde farklı siyasi kimliğe sahip olmamıza rağmen, kararların alınmasında halkın çıkarlarını ön planda tutarak her zaman ortak hareket ettik.'

Köylerin yol,köprü içme suyu gibi konuların yanında çok amaçlı salon toplu sağım üniteleri gibi ihtiyaçlarının da bulunduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Av. Cavit Arı, Önümüzdeki üç yıl içerisinde de Ekonomik ve Sosyal yönden Köylünün yaşam koşullarının en üst seviyeye çıkarmak istediklerini sözlerine ekledi.

Köylülerin sağlıklı içme suyuna kavuşmaları için su borularının değiştirilmesi konusundaki talepleri üzerine Başkan Arı, şöyle devam etti:

'Sizlerin altyapı sorunlarını çözecek kurum İl Özel İdaresidir. Bizler de meclis olarak bu kurumun karar organlarıyız. İl Özel İdaresi'nin sorumluluk alanı içinde bulunan ve İl Genel Meclis üyeleri ve Özel İdare çalışanları olarak bütün köylerimizin yol, içme suyu, köprü gibi alanlarda yaşanan sıkıntıları çözmek amacıyla yoğun bir mesai harcıyoruz.'

(DE-BNY-ÜNS) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki 'Viski' itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki "Viski" itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

Toptancının verdiği fiyatı beğenmeyince bir kamyon patlıcanı çöpe döktüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title